Vind hier de beste Waterpik monddouche van 2020!

Beste Waterpik monddouche

Voor het gezond houden van je gebit en mond is interdentaal reinigen belangrijk. Echter, de meesten van ons gebruiken niet iedere dag flos, interdentale borsteltjes of stokers.

Product
1. Waterpik Cordless Advanced WP 562 - Flosapparaat - Zwart Meer »
2. Waterpik WP-662 - Flosapparaat - Zwart Meer »
3. Waterpik Cordless Advanced WP 563 - Flosapparaat - Blauw Meer »
4. Waterpik - WP-660 - Flosapparaat - Wit Meer »
5. Waterpik Cordless Advanced WP 560 - Flosapparaat Meer »
6. Waterpik Waterflosser Ultra Professional WP-663 Blauw Meer »
7. Waterpik Whitening WF-05 - Flosapparaat - Wit Meer »
8. Waterpik WP-100 - Flosapparaat - Wit Meer »
9. WaterPik WP 462 EU - Cordless Plus Waterflosser - Zwart Meer »
10. Waterpik WP-100EU Wit waterflosser Meer »

Dit komt doordat deze reinigingsmethoden niet prettig zijn, soms moeilijk zijn en ook weleens raar kunnen ruiken. Als je je tanden toch optimaal wil reinigen, dan kun je gebruik maken van een waterflosser oftewel een monddouche. Een bedrijf dat zich hierop heeft gespecialiseerd is Waterpik. De waterflossers van deze fabrikant zijn zeer effectief en reinigen gemakkelijk tussen je tanden en kiezen. Hierbij wordt tandplak optimaal verwijderd en wordt bloedend tandvlees verminderd. Toch zijn er ook producten van andere merken die je kunt gebruiken. Zoek je naar de beste Waterpik monddouche? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij helpen je om jouw beste Waterpik monddouche te vinden.

Beste Waterpik monddouche van 2020

De werking van een elektrisch flosapparaat oftewel een monddouche hebben we enigszins al aan je uitgelegd. Het gaat namelijk om het verwijderen van tandplak en vuil op plekken waar een tandenborstel minder goed bij komt. Zo voorkom je ontstoken tandvlees en gaatjes. De flosapparaten spoelen middels luchtdruk water tussen de tanden door. Doordat ze ongeveer dezelfde werking hebben, kan het moeilijk zijn om de beste Waterpik monddouche uit te kiezen. Daarom helpen wij je op weg. We hebben namelijk een top 5 samengesteld met de best verkochte varianten van dit moment. Ook beschrijven we alle vijf modellen afzonderlijk, waardoor je een vergelijking kunt maken. Op die manier kies je gemakkelijk de beste Waterpik monddouche voor jouw behoeften uit.

1. Waterpik WP-662

Door verschillende monddouches met elkaar te vergelijken, ontdek je wat elk model uniek maakt. Wil je niet te lang zoeken naar het ideale model? Dan kun je wellicht kiezen voor een zeer geavanceerd model. Klinkt een dergelijk geavanceerd model als de beste Waterpik monddouche voor jou? Dan kies je voor de Waterpik WP-662. Dit model is een van de meest geavanceerde waterflossers ooit. Als je dit apparaatje gebruikt, dan ga je tot twee keer effectiever te werk dan met flossdraad. Zo verbeter je de gezondheid van je tandvlees. We weten allemaal dat alleen tweemaal per dag tandenpoetsen niet genoeg is. Reinigen tussen de tanden en onder de tandvleesrand is ook belangrijk voor een gezond gebit. Zo geef je tandplak geen kans en houd je je tanden en tandvlees gezond. Ook op dat gebied is deze monddouche een topper.

Waterpik WP-662

Je ziet dus waarom de Waterpik WP-662 de beste Waterpik monddouche voor jou is. Hij heeft bovendien een compact, hedendaags design met een aan/uit-schakelaar in de handgreep. Ook is er bij dit model gezorgd voor een handige LED indicator waar je belangrijke informatie op kunt aflezen. Voor het optimaal reinigen van je gebit krijg je bij aankoop van dit model maar liefst 6 opzetstukken meegeleverd. Daarmee gaat gepaard dat de waterflosser beschikt over de puls modulatie techniek. Deze techniek zorgt voor een maximale verwijdering van tandplak. Ook zorgt hij voor een verbeterde tandvlees-massage en -doorbloeding. Dankzij de handige één-minuut timer met stappen van 30 seconden kun je alle gebieden van je mond grondig waterflossen.

Eigenschappen van de Waterpik WP-662:

 • Je kunt hem zowel met kraanwater als met mondspoelmiddel vullen.
 • Voor een grondige reiniging van je gebit krijg je 6 opzetstukken meegeleverd.
 • Met dit apparaatje kun je in slechts 1 minuut per dag je gebit optimaal reinigen.
 • In het deksel is er gezorgd voor een hygiënische opbergruimte voor de spuitstukjes.
 • Hij kan gebruikt worden om vaste beugels, kronen, bruggen en implantaten te reinigen.
 • Om alle gebieden van de mond eenvoudig te bereiken heeft hij 360 graden opzettip rotatie.
 • Door je gebit te reinigen met deze monddouche verminder je bloedend tandvlees en ga je een slechte adem tegen.

2. Oral-B Aquacare 6 Pro-Expert Oxyjet

In de inleiding van dit artikel hebben we gesproken over monddouches van het merk Waterpik. Daarbij hebben we aangehaald dat er ook andere fabrikanten zijn die goede monddouches fabriceren. Eén daarvan is Oral-B. Klinkt een monddouche van het merk Oral-B als de beste Waterpik monddouche voor jou? Dan kun je de Oral-B Aquacare 6 Pro-Expert Oxyjet aanschaffen. Dit model is wellicht de beste Waterpik monddouche voor jou. Hij werkt namelijk op basis van de Oxyjet-technologie. Hierbij wordt water verrijkt met microbubbels om de reinigingsactie te versterken. Bij het reinigen van je gebit kun je kiezen voor verschillende standen. Zo is er een On-demandmodus oftewel een pulsinstelling voor een nauwkeurige reiniging. Je beslist ook zelf welke intensiteit bij je past. Op die manier kun je kiezen voor een intense, middelmatige of gevoelige waterdruk.

Oral-B Aquacare 6 Pro-Expert Oxyjet

Er zijn bij de Oral-B Aquacare 6 Pro-Expert Oxyjet zelfs 2 stralen waar je voor kunt kiezen. De ene is gericht en de andere is een roterende waterstraal voor zacht interdentaal reinigen. Het is prettig om deze monddouche te gebruiken. Je kunt er namelijk draadloos gebruik van maken. Daarbij heb je ook geen hulpstukken nodig. Is er tandheelkundig werk verricht in je mond? Dan hoef je ook niet te vrezen. Je kunt namelijk voorzichtig voedsel verwijderen tussen draden en beugels. Dit alles is mogelijk als je deze monddouche gebruikt. Waar doe je het allemaal voor? Dat is eenvoudig. Je kiest voor deze interdentale reiniging om een optimale gezondheid van het tandvlees te bevorderen. Reinig je gebit dus optimaal door gebruik te maken van dit geweldige apparaat!

Eigenschappen van de Oral-B Aquacare 6 Pro-Expert Oxyjet:

 • Je kunt dit apparaatje draadloos gebruiken.
 • Door dit apparaat te gebruiken kun je tandheelkundig werk beschermen.
 • Voor een nauwkeurige reiniging van het gebit kies je voor de on-demandmodus.
 • De intensiteit beslis je zelf, want je kunt kiezen voor een intense, middelmatige of gevoelige waterdruk.

3. Waterpik FLW-220

Intussen weten we allemaal dat alleen poetsen niet voldoende is. Als je dus geen monddouche of professionele waterflosser wil kopen, dan moet je flossdraad gebruiken. Met een tandenborstel allen verwijder je immers niet alle etensresten uit je gebit. Dit is niet jouw schuld. Het gaat er namelijk om dat een tandenborstel niet tussen de tanden kan reinigen. Ook zijn sommige plekken zoals de kiezen moeilijk te bereiken met een tandenborstel. Besluit je toch om een monddouche te kopen, dan kan het uitkiezen van het ideale model moeilijk zijn. Gelukkig helpen wij je optimaal op weg. Is de beste Waterpik monddouche voor jou een eenvoudig model, dat flossen vereenvoudigt? Dan is de Waterpik FLW-220 wellicht de beste Waterpik monddouche voor jou.

Waterpik FLW-220

Als je niet op zoek bent naar allerlei fancy mogelijkheden, dan komt dit model goed van pas. Hij heeft namelijk niet allerlei toeters en bellen. Wat hij wel doet is ervoor zorgen dat flossen kinderspel wordt. Het is niet verbazingwekkend dat de Waterpik FLW-220 topprestaties levert. Je hoeft hem namelijk slechts tussen je tanden en kiezen te zetten en hierna gaat hij aan de slag. Daarbij zorgt hij voor 10.000 trillingen per minuut. De ruimtes tussen de tanden en kiezen worden hierdoor optimaal gereinigd. Over het opladen van de monddouche hoef je je ook geen zorgen te maken. Dit model werkt namelijk op 2 AA-batterijen. Tijdens het poetsen ga je prettig te werk, want de flosser heeft een ergonomisch handvat.

Eigenschappen van de Waterpik FLW-220:

 • Je krijgt er 15 flexibele whitening nylon tips bij.
 • Dit model heeft een ergonomisch handvat dus je werkt er prettig mee.
 • Hij werkt op 2 AA-batterijen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen van de flosser.
 • Doordat hij 10.000 trillingen per minuut maakt, zorgt hij voor een effectieve reiniging van de ruimtes tussen de tanden.

4. LifeGoods – Flosapparaat

Bij het recenseren van de tweede monddouche hebben we gesproken over een monddouche van een ander merk dan Waterpik. Toen ging het om een variant van het merk Oral-B. Wil je ook een flosapparaat hebben van een ander merk, maar niet van Oral-B? Moet hij je tevens helpen om je gebit sterk en gezond te houden? Dan kies je voor het LifeGoods – Flosapparaat. Dit apparaat is wellicht de beste Waterpik monddouche voor jou, omdat hij een elektrische waterflosser is, die je gebit gezond en sterk houdt. Hij werkt op basis van 1400 tot 1800 waterpulsen per minuut. Hierbij verwijdert het apparaat 99,99% van alle voedselresten en tandplak. Het flosapparaat is tevens perfect te gebruiken als je een beugel hebt. Je spuit namelijk gewoon water onder de beugel op en tussen je tanden.

LifeGoods - Flosapparaat

Doordat het LifeGoods – Flosapparaat IPX7 waterproof is, kun je hem veilig gebruiken onder de douche. Bovendien hoef je hem niet vaak op te laden. Hij heeft namelijk een ingebouwde 1400 mAh lithium batterij die tot 20 dagen meegaat op een volle accu. Is het tijd geworden om hem op te laden, dan doe je dat via USB. Je hebt ook de mogelijkheid om hem gewoon via een stopcontact op te laden. Nadat je een tijdje met dit apparaat hebt gewerkt, ervaar je het verschil met enkel poetsen. Je kunt namelijk genieten van een gezonder gebit. Daarnaast kun je kiezen tussen maar liefst drie reinigingsstanden. Het verschil tussen de standen is de waterdruk en het aantal waterpulsen per minuut. Is dit model de beste Waterpik monddouche voor jou?

Eigenschappen van het LifeGoods – Flosapparaat:

 • Zijn mondstukken zijn 360 graden draaibaar, waardoor je overal bij kan.
 • Houd er rekening mee dat je dit apparaat niet kunt gebruiken met mondwater.
 • Door je gebit met dit apparaat te reinigen, verwijder je 99,99% van de tandplak.
 • Als je een beugel hebt, dan komt het speciale orthodontische mondstukje goed van pas.
 • Tijdens het poetsen maak je gebruik van 3 schoonmaakstanden en eventueel zijn geheugenfunctie.
 • Je kunt dit flosapparaat met een 300 ml waterreservoir veilig gebruiken onder de douche, want hij is IPX7 waterproof.
 • Er is gezorgd voor LED batterij indicatie, maar je kunt hem tot 20 dagen probleemloos gebruiken met een volle batterij.

5. Waterpik Cordless Advanced WP 562

Je hebt gezien dat sommige flosapparaten een eenvoudige werking hebben. Ze zorgen ervoor dat je gebit wordt gereinigd door waterstralen tussen de tanden te laten passeren. Er zijn echter ook geavanceerdere modellen waarbij je de waterdruk en trillingen zelf kunt instellen. Dit is handig voor beginners of personen met hardnekkige tandplak. Als je namelijk voor het eerst een flosapparaat gebruikt, dan kan het in het begin een beetje pijn doen. Daarom kies je als beginner voor de “gevoelige” stand. Wil je de mogelijkheid hebben om zelf voor de instellingen te kiezen? Dan is een geavanceerd flosapparaat de beste Waterpik monddouche voor jou. Je kunt daarom kiezen voor de Waterpik Cordless Advanced WP 562.

Waterpik Cordless Advanced WP 562

De Waterpik Cordless Advanced WP 562 is voor jou wellicht de beste Waterpik monddouche. Hij is namelijk een geavanceerd model, dat je de mogelijkheid geeft om zelf de instellingen aan te passen. Zo heeft hij maar liefst drie drukinstellingen en je krijgt er 4 tips bij. Je kiest dus voor de stand die bij je reinigingsbehoefte past. Daarbij maakt het apparaat gebruik van een combinatie van waterdruk en pulsaties om diep tussen de tanden en onder de tandvleesrand te reinigen. Schadelijke bacteriën en vuildeeltjes worden op die manier optimaal verwijderd van plekken waar een tandenborstel en flosdraad niet bij kunnen. Doordat deze monddouche draadloos en waterdicht is, kun je hem gemakkelijk in de badkamer gebruiken. Dankzij zijn compacte formaat is hij tevens perfect voor personen die onderweg zijn of weinig ruimte hebben.

Eigenschappen van de Waterpik Cordless Advanced WP 562:

 • Doordat hij waterdicht is, kun je hem gerust onder de douche gebruiken.
 • Je krijgt er 4 waterflosser tips bij en een plug om lekkage tijdens het reizen te voorkomen.
 • Dankzij het draagbare en lichtgewicht ontwerp is hij ideaal voor reizen en kleinere badkamers.
 • Hij komt met een doosje waar je de tips in kunt opbergen en er wordt een microvezel reisetui meegeleverd.
 • Deze flosser met een extra stil ontwerp, 3 drukinstellingen en een snel magnetisch oplaadsysteem laad je in 4 uur op.
 • Dit model met een 360° roterende tip is wereldwijd te gebruiken, want hij past zich aan de geldende netspanning aan.