De beste selfie stick van 2024 vind je hier. Vergelijk gauw de top 5!

Beste selfie stick

Tegenwoordig kunnen we ons geen leven meer indenken zonder smartphones. Daar gaat mee gepaard dat velen van ons vrijwel elk moment in ons leven vastleggen.

Afbeelding
Product
Samsung Bluetooth Tripod Selfie Stick - Zwart
Samsung Tripod Bluetooth Selfie Stick - zwart De Samsung Bluetooth TriPod Selfie Stick helpt je bij het maken van de leukste foto's en video's. Deze selfie stick kun je vasthouden in de hand, maar ook neerzetten als een statief. Daarbij kun je met de afneembare magnetische afstandsbediening zelf b... Meer bij Bol.com »

iMoshion 2 in 1 Selfie Stick - Selfie Stick met Statief - Tripod - Afstandsbediening en 360 graden draaien - Universele Selfie Stick voor Samsung en iPhone - 67 cm
Deze selfie stick van iMoshion is een echte musthave voor iedereen die graag foto's of videos maakt. De stok zit namelijk boordevol handige functies. Zo is de stok niet alleen als selfie stick te gebruiken maar ook als praktische tripod. Waarom de iMoshion 2 in 1 Selfie Stick? Vervaardigd van kun... Meer bij Bol.com »

Bluetooth remote shutter afstandsbediening voor smartphone camera – Robuust – ZWART
Met deze Bluetooth afstandsbediening maak je heel makkelijk foto's en filmpjes. Ideaal om te gebruiken in combinatie met een selfie stick of als je je telefoon op afstand hebt staan. Voordelen Ideaal voor selfies en groepsfoto’s. Nooit meer van je telefoon wegrennen na het aanzetten van de zelfo... Meer bij Bol.com »

Selfie Stick Universeel - Tripod - 3in1 SelfieStick - Bluetooth
Met deze selfiestick van maak je de beste vlogs, tiktoks en gewone foto's. Je houdt de selfiestick gemakkelijk in de hand, maar je kan ook de pootjes uitklappen en er een tripod van maken. De selfiestick heeft ingeschoven het kleine formaat van 18.6 centimeter. Deze is dus super makkelijk overal mee... Meer bij Bol.com »

3 in 1 Selfie Stick Tripod - Tripod - Bluetooth Afstandsbediening - Driepoot Statief Telefoon - Selfie stick - Selfiestick - Opvouwbare Tripod - Selfie Stick Tripod - Smartphone Vlog Tripod
3 in 1 Selfie Stick Tripod is een 3 in 1 makkelijk te gebruiken selfie stick/tripod!Door de grootte van deze 3 in 1 selfie stick/tripod, is deze zeer makkelijk mee te nemen, waar je ook naar toe gaat. Met een vergelijkbaar gewicht van 13 Merci reepjes (129 gram) is de stick lekker licht en kan je he... Meer bij Bol.com »

Selfie Ring Light Met Clip Wit Selfie Ring Lamp Universeel Op Batterij
De perfecte selfie in het donker is binnen handbereik met de selfie ring light van NoXx. Selfies in het donker zijn namelijk nooit goed te zien omdat de flits aan de voorkant van je telefoon nooit goed genoeg werkt. Maar de selfie ring light is een extra tool die op de bovenkant van de telefoon kan ... Meer bij Bol.com »

3 in 1 Selfie Stick Tripod - Zwart - Smartphone Vlog Tripod
. Veelzijdig 3 in 1 Meer dan je gebruikelijke selfiestick, is deze selfiestick een veelzijdig mini-statief, tafelstatief en selfiestick. Geschikt voor welke telefoon? We hebben de BS3 zo gemaakt dat hij op vrijwel elk apparaat met een 3,6 - 6 inch scherm past en de afstandsbediening vereist geen... Meer bij Bol.com »

Bluetooth Selfie Stick 3-in-1 - Tik Tok - Selfiestick Universeel - Tripod - Monopod - Met afstandsbediening - Geschikt voor Samsung & iPhone
Maak de mooiste selfies en video's met deze coole Bluetooth Selfie Stick. Het is een super praktisch en compact accessoire voor je smartphone om de mooiste foto's en/of video's mee te maken tijdens vakanties of feestjes. De Bluetooth Selfie Stick is compact en lichtgewicht. Hierdoor berg je hem ge... Meer bij Bol.com »

iMoshion 3 in 1 Selfie Stick - Selfie Ring Light met Statief - Tripod - Ringlamp met afstandsbediening - Universele Selfie Stick voor Samsung en iPhone - 95 cm
Deze selfie stick van iMoshion is een echte musthave voor iedereen die graag foto's of videos maakt. De stok zit namelijk boordevol handige functies. Zo is de stok niet alleen als selfie stick te gebruiken maar ook als praktische tripod. Ook zit er in de stok een Ring LED-lamp verwerkt, waardoor je ... Meer bij Bol.com »

Denk er bijvoorbeeld aan dat je op een verjaardagsfeestje foto’s maakt en deze vervolgens upload op social media. Toen selfies pas populair werden, was het moeilijk om een groepsfoto te maken. Je moest bijvoorbeeld aan iemand vragen om de foto voor jullie te maken. Deed je dat niet, dan moest iemand met lange armen het toestel vasthouden en van bovenuit een foto maken. Gelukkig behoort dit probleem tot het verleden. Je kunt namelijk gewoon een selfiestick gebruiken. Daarmee maak je gemakkelijk een selfie of leuke groepsfoto waar je ook op staat. Zoek je daarom naar de beste selfie stick voor jouw behoeften? Dan ben je hier op het juiste adres. Lees dit artikel en vind gemakkelijk de beste selfie stick voor jouw behoeften!

Beste selfie stick van 2024

De meesten van ons hebben al eens een selfiestick gebruikt. Daarom weten we ongeveer hoe een dergelijke gadget werkt. Veel selfiesticks hebben een soortgelijke werking. Je schuift de stick uit en klikt je smartphone erin. Hierna kun je gemakkelijk een prachtige foto maken zonder voorbijgangers lastig te hoeven vallen. Vanwege het gemak nemen veel personen deze sticks mee op vakantie. Zo kunnen ze gemakkelijk hun mooiste herinneringen vastleggen. Als je op zoek gaat naar de beste selfie stick, dan kun je op diverse zaken letten. Denk er maar aan dat sommige sticks multifunctioneel zijn en bijvoorbeeld ook als tripod gebruikt kunnen worden. Ook de verbindingswijze kan verschillen. Om je op weg te helpen, hebben wij een top 5 samengesteld met de populairste varianten van dit moment. Vergelijk deze sticks met elkaar en vind zo jouw beste selfie stick!

1. 3 in 1 Selfie Stick Tripod – Zwart – Smartphone Vlog Tripod (Merkloos)

In de inleiding van dit artikel hebben we gesproken over multifunctionele selfiesticks. Klinkt een dergelijke multifunctionele variant als de beste selfie stick voor jou? Dan kun je kiezen voor de 3 in 1 Selfie Stick Tripod – Zwart – Smartphone Vlog Tripod (Merkloos). Dit model is wellicht de beste selfie stick voor jou. Hij is namelijk een 3 in 1 model. Zo is hij in principe een ministatief, een tafelstatief én een selfiestick in één. Het maakt dus niet uit vanuit welke positie je een foto wil maken. Je hebt namelijk enorm veel mogelijkheden. Dankzij deze mogelijkheden en het gebruiksgemak merk je niet eens dat het hier om een merkloos product gaat. Hij presteert immers net als de modellen van topmerken.

3 in 1 Selfie Stick Tripod - Zwart - Smartphone Vlog Tripod (Merkloos)

Niet alle selfiesticks kun je gebruiken in combinatie met alle telefoons. Het is daarom belangrijk na te gaan op welke telefoons je diverse sticks kunt aansluiten. Als we kijken naar deze stick, dan zien we dat hij werkt met vrijwel elk apparaat. De enige vereiste daarbij is dat het apparaat een 3,6 tot 6 inch scherm heeft. De meegeleverde afstandsbediening vereist bovendien geen extra applicatie. Hij is namelijk geschikt voor apparaten met Bluetooth 3.0 en hoger. Desgewenst kun je de controller van de stick scheiden. Zo geniet je van een draagbare en dus op afstand bedienbare sluiterknop. Het enige wat je daarbij doet is het statief instellen de controller uitschuiven en vervolgens je selfies op afstand knippen. Schaf jij de 3 in 1 Selfie Stick Tripod – Zwart – Smartphone Vlog Tripod (Merkloos) binnenkort aan?

Eigenschappen van de 3 in 1 Selfie Stick Tripod – Zwart – Smartphone Vlog Tripod (Merkloos):

 • Je krijgt er een handige afstandsbediening bij.
 • Dankzij het kleine formaat kun je hem gemakkelijk met je meenemen.
 • Houd er rekening mee dat hij niet geschikt is voor camera’s of actioncams.
 • Om de perfecte foto te maken, kan de kop van de stick 360 graden draaien.
 • De meegeleverde en ingebouwde 65 mAh oplaadbare batterij kan tot 50.000 selfies maken.
 • Hij is multifunctioneel, want het gaat hier om een ministatief, tafelstatief en selfiestick in één.

2. AA Commerce 3-In-1 Universele Selfiestick Met Opvouwbare Tripod

Sommige personen hebben meerdere smartphones. Het is voor deze personen handig om te kiezen voor een universele selfiestick. Zo kunnen ze de stick koppelen aan de telefoon die ze op dat moment bij zich hebben. Is daarom de beste selfie stick voor jou een universeel model met een opvouwbare tripod? Dan kennen wij het perfecte model voor jou. We verwijzen naar de AA Commerce 3-In-1 Universele Selfiestick Met Opvouwbare Tripod. Dit model is wellicht de beste selfie stick voor jou. Hij is namelijk universeel én veelzijdig. Zo bevat de set niet alleen een monopod of selfiestick. Je kunt immers de poten uitklappen, waarna je in een handomdraai een tafelstatief of ministatief hebt. Er wordt zelfs een Bluetooth afstandsbediening meegeleverd. Deze gebruik je om gemakkelijk je telefoon op afstand te bedienen. Hierbij houd je rekening met een afstand van 10 tot 15 meter voor de beste foto’s en video’s.

AA Commerce 3-In-1 Universele Selfiestick Met Opvouwbare Tripod

We willen allemaal perfecte foto’s maken. Daarom is het handig als je telefoon draaibaar en kantelbaar is wanneer hij is aangesloten aan de selfiestick. Daar heeft de fabrikant van de AA Commerce 3-In-1 Universele Selfiestick Met Opvouwbare Tripod rekening mee gehouden. Daarom is je telefoon in deze stick 360 graden draaibaar en 270 graden kantelbaar. Ben je niet zo’n fan van eenvoudige foto’s? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze stick is namelijk bij uitstek geschikt voor vloggen. Als je op de knop van de afstandsbediening drukt, maak je een foto of start je een video-opname. Wil je de opname beëindigen, dan druk je nogmaals op de knop. Eenvoudiger kan het niet! Je kunt de statieffunctie gebruiken om video’s, groepsfoto’s en foto’s op afstand te maken. Deze gadget is dus onmisbaar bij iedere vakantie, uitstapje of in je vloggersarsenaal.

Eigenschappen van de AA Commerce 3-In-1 Universele Selfiestick Met Opvouwbare Tripod:

 • Het gaat hier om een 3 in 1 monopod.
 • Deze tripod en selfiestick is zowel voor Android als iOS geschikt.
 • Behalve voor het maken van foto’s kun je hem ook gebruiken om te vloggen.
 • Je legt de connectie tussen je afstandsbediening en telefoon door middel van Bluetooth.
 • Doordat hij een lichtgewicht en compact model is, kun je hem gemakkelijk dragen of meenemen in een tas.

3. Elqing EQ Selfie Stick Universeel

De meesten van ons willen niet met allerlei grote gadgets op stap gaan. Daarom willen we het liefst een zeer compacte selfiestick hebben. Echter, wanneer we de stick eenmaal gebruiken, moet hij lang genoeg zijn om geweldige foto’s te maken. Zijn dit de vereisten voor jouw beste selfie stick? Dan kun je kiezen voor de Elqing EQ Selfie Stick Universeel. Deze gadget is wellicht de beste selfie stick voor jou, omdat hij ingeschoven slechts 18,6 cm lang is. Echter, als je hem wil gebruiken, dan kun je hem uitschuiven tot een lengte van maximaal 70 centimeter. Hierdoor heb je veel mogelijkheden om prachtige foto’s en video’s te maken. Je kunt hem dus gebruiken om de beste vlogs, TikToks en gewone foto’s te maken.

Elqing EQ Selfie Stick Universeel

Ook deze stick kun je op meerdere manieren gebruiken. Dat je hem kunt uitschuiven en in je hand kunt houden weet je al. Daarnaast kun je zijn handvat desgewenst uitklappen tot een tripod. Je kunt je telefoon hierdoor dus stevig op de ondergrond neerzetten. Op die manier neem je bijvoorbeeld gemakkelijk TikTok filmpjes op. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Aan de bovenkant van het handvat zit de afstandsbediening van deze selfiestick. Desgewenst kun je de afstandsbediening uit de stick klikken. Sluit de afstandsbediening hierbij wel aan op je telefoon via Bluetooth. Hierdoor kun je poseren en drukken op de kleine afstandsbediening wanneer je ready bent. Je maakt dus gemakkelijk foto’s zonder je telefoon aan te raken.

Eigenschappen van de Elqing EQ Selfie Stick Universeel:

 • Hij is gemakkelijk te gebruiken.
 • Met deze selfiestick kun je prachtige vlogs, TikToks en foto’s maken.
 • Alle telefoons van tussen de 5,5 cm en 8,5 cm passen in de telefoonklem.
 • Er is gezorgd voor vering in de telefoonklem die je telefoon stevig vasthoudt.
 • De afstandsbediening gaat automatisch uit als hij 3 minuten geen Bluetooth signaal krijgt.
 • Als de afstandsbediening 10 minuten niet meer gebruikt is, schakelt hij ook automatisch uit.

4. KJstar Selfie Stick met ingebouwde Button zelf ontspanner

Heb je de recensies over de vorige selfiesticks gelezen? Dan heb je vast wel gezien dat deze modellen in veel opzichten met elkaar overeenkomen. Daar hadden we je aan het begin van het artikel ook op voorbereid. Echter, je kunt letten op de kleine verschillen zoals de telefoons waar de sticks voor geschikt zijn. Daarnaast is het ook handig om te weten op welke manieren je de stick kunt gebruiken. Sommige varianten zijn traditioneel en kunnen alleen in je hand gebruikt worden. Andere varianten gebruik je daarentegen ook als statief. Is de beste selfie stick voor jou een eenvoudig model, waar er geen Bluetooth voor nodig is? Dan is de KJstar Selfie Stick met ingebouwde Button zelf ontspanner perfect voor jou.

KJstar Selfie Stick met ingebouwde Button zelf ontspanner

De KJstar Selfie Stick met ingebouwde Button zelf ontspanner is de beste selfie stick voor jou. Hij heeft namelijk een ingebouwde ontspanner knop. Dankzij deze technologie maakt de selfiestick verbinding met je telefoon door een audiokabel. Op het moment dat je de knop van de stick indrukt, wordt je foto gemaakt. Hierdoor is er geen Bluetooth verbinding nodig. Hoewel de stick beschikt over deze handige technologie, is hij verder een eenvoudige gadget. Hij past op elke smartphone met een audio-ingang en camera. Bovendien is hij compact en weegt hij weinig. Ondanks het compacte formaat is hij toch stevig en uitschuifbaar. Je kunt er dus goed mee werken als je op reis gaat, vlogs wil maken en veel meer. Ga er gauw mee aan de slag!

Eigenschappen van de KJstar Selfie Stick met ingebouwde Button zelf ontspanner:

 • Er is gezorgd voor een zelfontspanner in de stick.
 • Hij past op elke smartphone met een audio-ingang en camera.
 • Je krijgt er een handige polsband bij en hij is 360 graden draaibaar.
 • Dit model werkt met telefoons met een maximale schermgrootte van 6 inch.
 • Ondanks het compacte en lichtgewicht formaat is deze stick toch stevig en uitschuifbaar.
 • Om je telefoon te koppelen aan deze stick is er geen Bluetooth verbinding, maar slechts een audiokabel nodig.

5. Studio ME 3 in 1 Selfie Stick Tripod

Naarmate de technologie geavanceerder wordt, werken velen van ons thuis. Daarbij horen er ook online meetings. Voer je een dergelijke meeting via je smartphone? Dan kan het vermoeiend zijn om de telefoon de hele tijd vast te houden. Gelukkig hoeft dat niet als je kiest voor een selfiestick met een tripod. Op die manier stel je de telefoon zodanig in dat je collega’s je goed kunnen zien. Je maakt je daarbij geen zorgen meer over het vasthouden van de telefoon. Klinkt een dergelijke selfiestick als de beste selfie stick voor jou? Dan raden we de Studio ME 3 in 1 Selfie Stick Tripod aan. Dit apparaat is je beste vriend bij het thuiswerken. Je kunt hem namelijk in een handomdraai veranderen in een stevige tripod.

Studio ME 3 in 1 Tripod

De stick is tevens uitschuifbaar en heeft een compacte afstandsbediening. Een lamme arm tijdens online meetings behoort hierdoor tot het verleden. Zet je telefoon gerust neer en concentreer je op het werk. Houd er wel rekening dat je kinderen hem wellicht kunnen inpikken voor TikTok video’s. Vanwege de vele gebruikstoepassingen is deze selfiestick zeer handig. Hij is bovendien universeel ontworpen. Hierdoor kun je vrijwel elke smartphone eraan koppelen. Nadat je de stick enige tijd hebt gebruikt, wordt hij onmisbaar om de perfecte foto’s of video’s te maken. Dit geldt zowel voor thuis, onderweg als op vakantie. Gelukkig heeft de stick een compact formaat van slechts 20 cm. Hij past hierdoor in elke handtas of rugzak en zelfs in je broekzak! Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over de manier van aansluiten. Dit verloopt immers gemakkelijk via Bluetooth.

Eigenschappen van de Studio ME 3 in 1 Selfie Stick Tripod:

 • Zijn transportlengte bedraagt 20 cm, maar hij is uitschuifbaar tot 70 cm.
 • Je kunt dit robuuste model met draadloze bediening gemakkelijk aansluiten.
 • Dit apparaat wordt geleverd met een Bluetooth afstandsbediening met een bereik van 10 m.
 • Er is gezorgd voor een verstelbare houder van 43-80 mm breed, een kantelhoek van 225° en een beeldhoek van 360°.
 • Hij is geschikt voor vrijwel alle Android, Apple, Samsung-telefoons, maar kan ook gebruikt worden voor overige telefoonmerken.

Sanne Janssen

Als hoofdredacteur stuur ik dagelijks onze team van specialisten aan om uitgebreide koopgidsen te produceren die jou ondersteunen bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Mijn doel is om jou te voorzien van waardevolle informatie waarmee je tijd en geld bespaart bij het vinden van de best mogelijke aankoop.