Hier vind je het beste huis alarmsysteem van 2024. Vergelijk de top 5!

Beste huis alarmsysteem
Afbeelding
Product
Eufy by Anker Draadloos Alarmsysteem - 5-delig - Inclusief HomeBase
eufy Security 5-delige alarmkit voor thuis Van eufy, waar privacy voorop staat. Uitgebreide veiligheidsoplossingen voor thuis. Beschermt u, uw gezin en uw privacy Elk eufy Security-product is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw gegevens privé blijven. Houd een veilige registratie bij van a... Meer bij Bol.com »

Anti-Diefstal Fietsalarm - Scooter Alarmsysteem - Bike Alarm - Fietsalarm voor E-bike - Waterdicht - 113DB
Ben jij er ook klaar mee dat dieven jouw fiets stelen? Met het Sodex Fietsalarm ben jij heel eenvoudig beschermd tegen diefstal. Dit luidde alarm schrikt dieven meteen af. SensitiviteitBepaal zelf hoe gevoelig het alarm is voor aanraking. Laat het alarm afgaan bij hele lichte aanraking of een wat... Meer bij Bol.com »

Grundig alarmset - Deur en raam - 4stuks - Inbraakpreventie
- Zelfklevend voor eenvoudige installatie- voor deuren en ramen met scharnier- of schuiffunctie- Hoogwaardig alarm met 90dB- laag batterijverbruik (4x AG 13 knoopcellen incl.)- met aan / uit schakelaarVoor thuis, op kantoor, op kantoor, RV of zelfs voor de kattenluik. Waar je je ook veilig wilt voel... Meer bij Bol.com »

Hozard® Alarmsysteem | Met Sirene | Incl HD Camera | Smart Home Beveiligingssysteem | Draadloze Sire | Draadloze Smoke Detector | Wifi Alarm | LCD Scherm | Incl RFID Tags- Draadloze Smart Home Beveiligingssysteem
Hozard® Alarmsysteem is een betrouwbaar draadloos alles-in-éénsysteem om jouw huis of kantoor te beveiligen. Het complete pakket bestaat uit een controlepaneel, 5 bewegingsmelders, 8 raam-/deursensoren, 3 afstandsbedieningen, 3 RFID Tags, 1 sirene, 1 draadloze sirene, smoke detector en een hele g... Meer bij Bol.com »

Hozard® Alarmsysteem | Met Sirene | Smart Home Beveiligingssysteem | | Wifi Alarm | LCD Scherm | Incl RFID Tags- Draadloze Smart Home Beveiligingssysteem
Hozard® Alarmsysteem is een betrouwbaar draadloos alles-in-éénsysteem om jouw huis of kantoor te beveiligen. Het complete pakket bestaat uit een controlepaneel, 5 bewegingsmelders, 8 raam-/deursensoren, 3 afstandsbedieningen, 3 RFID Tags en 1 sirene. Het gehele systeem is eenvoudig binnen 15 minu... Meer bij Bol.com »

Looki Alarmsysteem - Slim beveiligingssysteem met App zonder abonnement – 11-delig Draadloos Alarmsysteem met melding via App, SMS, en telefoonoproep – Raam en Deur Sensoren – Smart home beveiliging
Bent u op zoek naar een compleet alarmsysteem zonder abonnement voor een optimale beveiliging voor uw woning? Dan hebben wij van Looki precies wat u zoekt! Het geavanceerde beveiligingssysteem zorgt voor een vertrouwd en prettig gevoel wanneer u niet thuis bent en dankzij de meegeleverde handleiding... Meer bij Bol.com »

Ring Alarm-beveiligingsset 5-delig 2de Generatie
Nieuwe look, dezelfde uitstekende bescherming.De 5-delige Ring Alarm-set (2de generatie) is een geweldige manier om je hele huis of appartement te beschermen als je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Deze set bevat een basisstation, bedieningspaneel, één contactsensor, één bewegingssensor en een ... Meer bij Bol.com »

Aqara Smart Video Doorbell G4 - Compatibel met HomeKit - AI Gezichtsherkenning - Incl. Indoor Chime - Werkt op batterij & bedraad
De Aqara Smart Video Doorbell G4 is een unieke videodeurbel en werkt zowel op batterijen als bedraad. Het is de eerste batterijgevoede optie die werkt met Apple's HomeKit Secure Video en ondersteunt streaming naar Google en Alexa smart displays, met lokale AI gebruikt voor gezichtsherkenningswaarsch... Meer bij Bol.com »

Anti-Diefstal Fietsalarm met Extra Afstandsbediening - Scooter Alarmsysteem - Bike Alarm - Fietsalarm voor E-bike - Waterdicht - 113DB
Bescherm jouw fiets op de best mogelijke manier dankzij dit Multifunctionele Alarm van Sodex. Dit simpele alarm zorgt er met 1 druk op de knop voor dat niemand aan jouw eigendom komt. Monteer het alarm met meegeleverde montagekit op een onopvallende plek op o.a. je fiets, scooter of e-bike.Dit luide... Meer bij Bol.com »

Anti-diefstal Alarm - Fietsalarm - Deuralarm - Scooter alarm - SOS geluid - Met afstandsbediening - 113 Decibel - Waterdicht
Bescherm jouw - of die van je familie of vrienden - waardevolle eigendommen met behulp van dit draadloze alarm. Dit alarm wordt vooral gebruikt door mensen die hun product willen beschermen tegen diefstal, dit alarm kan op de bijvoorbeeld als volgt dienen: motor alarm, huisalarm (bijvoorbeeld ramen)... Meer bij Bol.com »

We hebben allemaal spullen die veel voor ons betekenen. Hierbij hoeft het niet altijd te gaan om spullen die veel geld waard zijn. Er zijn namelijk ook spullen die sentimentele waarde hebben. Om te voorkomen dat deze spullen gestolen worden, kun je je huis beveiligen tegen inbraak. Hierbij biedt een alarmsysteem uitkomst. Echter, er zijn verschillende soorten alarmsystemen. Waar let je dan op als je het beste huis alarmsysteem wil kopen? Je kunt onder andere nagaan hoe het systeem aangesloten wordt. Denk hierbij aan opties zoals via het internet, via een mobiel netwerk en zelfs via de vaste telefoonlijn. Daarnaast houd je rekening met de manier waarop je gealarmeerd wil worden. Sommige systemen melden je via een applicatie dat er iets mis is. Andere varianten versturen een sms of e-mail. Is het moeilijk om een keuze te maken? Wij helpen je om jouw beste huis alarmsysteem te vinden.

Beste huis alarmsysteem van 2024

Hierboven hebben we gesproken over enkele punten waar je op kunt letten bij het uitkiezen van een alarmsysteem. Er zijn echter ook extra functies die voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan alarmsystemen waarbij je degene die inbreekt kunt zien. Doordat er veel punten zijn waar je op kunt letten, kan het selecteren van het beste huis alarmsysteem moeilijk zijn. Je hoeft je hier echter geen zorgen over te maken. We hebben namelijk voor je onderzocht welke alarmsystemen voor huizen momenteel het populairst zijn. Aan de hand van deze resultaten hebben we een top 5 voor je samengesteld. Sommige systemen zijn wat geavanceerder dan andere varianten. Echter, iedereen komt aan zijn trekken. Om ervoor te zorgen dat je een goed geïnformeerde keus maakt, hebben we elk systeem afzonderlijk gerecenseerd. Lees dus gauw dit artikel om het beste huis alarmsysteem voor jouw behoeften uit te kiezen.

1. Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem

Als je al eerder een alarmsysteem hebt gebruikt, dan weet je dat de bekabeling soms lastig is. Dit geldt vooral voor systemen waarbij je ook bewegingssensoren of camera’s installeert. Heb je een dergelijk systeem aangeschaft, dan is het wellicht handig om contact op te nemen met een installateur. Velen van ons zijn tegenwoordig doe-het-zelvers. Dat betekent dat we onze systemen zelf willen installeren. Is daarom het beste huis alarmsysteem voor jou een draadloze variant? Dan raden we het Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem aan. Dit systeem is wellicht het beste huis alarmsysteem voor jou. Hij is namelijk van topkwaliteit en je kunt hem eenvoudig zelf installeren. Behalve de installatie is ook de montage en bediening eenvoudig. Je geniet er dus vanaf het moment dat hij is bezorgd van.

Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem

Het is voor velen van ons een opluchting als ons alarmsysteem gemakkelijk is te gebruiken. Echter, gebruiksgemak is niet het enige waar je op let. Het is namelijk ook belangrijk dat het systeem je huis optimaal beveiligd. Dat is ook het geval bij het Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem. Dankzij professionele encryptie is de communicatie tussen de verschillende accessoires beveiligd. Mogelijke indringers kunnen dus het uitgezonden signaal niet naar het alarmpaneel kopiëren om het systeem zelf uit te schakelen. Doordat dit systeem bovendien bestaat uit onderdelen van topkwaliteit, kun je er lang van genieten. Mocht iemand proberen in te breken, dan stuurt het systeem automatisch een sms naar u en/of andere personen. Je kunt zelfs instellen dat het systeem je opbelt. Er is dus geen meldkamer abonnement nodig.

Eigenschappen van het Blaupunkt SA2900-R Smart GSM Draadloos Alarm Systeem:

 • Zijn accessoires hebben een lange batterijduur.
 • Met een druk op de knop is dit systeem uitbreidbaar.
 • Er is gezorgd voor sabotagebescherming en encryptie.
 • In een open veld heeft hij een bereik van wel 300 meter.
 • Dit apparaat werkt op de beveiligde 868 MHz frequentie.
 • Hij werkt met je smartphone (Apple of Android) en via het ingebouwde display.

2. ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

Heb je de recensie over het vorige systeem gelezen? Dan heb je gezien dat je bij dat systeem meldingen krijgt via sms of door middel van een telefoonoproep. Aangezien velen van ons minder gebruik maken van sms’jes, wil je wellicht een systeem met app-meldingen. Kun je je terugvinden in deze stelling? Dan is het beste huis alarmsysteem voor jou wellicht een variant die meldingen via een applicatie verstuurt. Wij kennen een dergelijk model, dat ook draadloos is. We verwijzen hier naar het ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem. Dit systeem is voor jou wellicht het beste huis alarmsysteem. Hij is namelijk draadloos, waardoor je hem gemakkelijk kunt installeren. Daarnaast is hij een betrouwbaar alles-in-één systeem. Je kunt hem gebruiken om je huis of kantoor te beveiligen.

ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos beste huis Alarmsysteem

Als we kijken naar het complete pakket, dan zien we dat dit systeem uitgebreid is. Zo krijg je bij aankoop van dit systeem een basisunit, controlepaneel, bewegingsmelder en een afstandsbediening. Hij wordt ook geleverd met 3 raam/deursensoren. Nadat hij bezorgd is, kun je dit systeem gemakkelijk binnen slechts een kwartiertje installeren. Desgewenst kan het systeem uitgebreid worden met maar liefst 99 sensoren of accessoires. Wanneer het systeem een ongewenste indringer detecteert, dan geeft de basisunit een luid alarmsignaal. Dit signaal heeft een geluid van maar liefst 100 dB, waardoor inbrekers meteen vluchten. Je krijgt bovendien een alarmmelding op je smartphone. Voor extra veiligheid komt dit systeem met een back-up batterij en een GSM module. Hierdoor blijft het systeem ook bij stroomuitval normaal functioneren.

Eigenschappen van het ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem:

 • Desgewenst maak je gebruik van een stil alarm.
 • Via beveiligde servers zorgt hij voor veilig dataverkeer.
 • De alarmduur van de ingebouwde sirene van 100 dB kun je instellen.
 • Door een speciale pincode in te voeren, schakel je het dwangalarm in.
 • Je wordt bij indringers direct gealarmeerd door de ELRO Home+ App of via sms.
 • Hij heeft drie zones, namelijk volledig ingeschakeld, volledig uitgeschakeld en een nachtmodus.
 • Dit systeem met automatische veiligheidsupdates kun je binnen een kwartiertje zelf installeren.
 • Je kunt unieke gebruikers aanmaken en kunt het systeem uitbreiden met diverse sensoren en accessoires.
 • Er is sprake van een stabiele draadloze verbinding tussen de basisunit en de accessoires met een bereik van 300 meter.

3. Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition

De technologie wordt steeds verder ontwikkeld. Hierdoor wordt het leven op vele vlakken gemakkelijker voor ons. Denk je maar in dat je je wasmachine kunt instellen om op een bepaald tijdstip zelf aan te gaan. Daarnaast kun je tegenwoordig bepaalde apparaten aan elkaar koppelen. Deze technologie wordt “smart technologie” genoemd. Er zijn zelfs complete smart woningen. Beschik jij reeds over deze smart technologie? Dan is het beste huis alarmsysteem voor jou wellicht een smart home systeem. Wij kennen een dergelijk systeem, namelijk het Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition. Voor jou is dit wellicht het beste huis alarmsysteem. Het gaat hier namelijk om een set met een smart alarmsysteem en Philips Hue verlichting. Je kunt dit systeem gemakkelijk via je smartphone bedienen. Daarbij werken de verschillende producten naadloos samen.

Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition

Met het Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition kun je het hele huis in de gaten houden. Hierbij maakt het niet uit waar je bent. Deze set beschikt namelijk over alles wat je nodig hebt voor een slim, veilig huis. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de systemen aan elkaar te koppelen. Daarbij stel je in dat alle lichten op 100% helderheid aangaan bij poging tot inbraak. Je kunt zelfs via je smartphone de HD-camera streamen en de beelden opnemen. Houd er daarbij rekening mee dat je zonder abonnement maximaal 30 seconden aan beelden kunt opnemen. Heb je een abonnement, dan kun je onbeperkt beelden opnemen. Wist je dat alle producten van Gigaset Smart Home met elkaar kunnen samenwerken? Je hebt hierdoor bijvoorbeeld de mogelijkheid om de camera automatisch beelden te laten opnemen wanneer de bewegingsmelder een beweging registreert.

Eigenschappen van het Gigaset Smart Home Alarmsysteem Special Edition:

 • Meldingen krijg je binnen via de gratis smartphone app.
 • De set is uitbreidbaar voor een optimaal slim en veilig huis.
 • Je kunt altijd en overal in HD-kwaliteit zien wat er thuis gebeurt.
 • Dit systeem herkent de aanwezigheid van mensen in de woning.
 • Met de infraroodfunctie heb je dag en nacht altijd en overal haarscherp beeld.
 • Installatie is mogelijk zonder boren, want het gaat om een plug & play systeem.
 • Het is mogelijk om zonder contract, abonnement of additionele kosten gebruik te maken van dit systeem.

4. Grundig alarmset – Deur en raam – 4stuks – Inbraakpreventie

We hebben het tot nu toe gehad over drie geweldige alarmsystemen. Je hebt daarbij gezien dat elk systeem uniek is. Zo krijg je de meldingen op verschillende manieren. Daarnaast verschilt de inhoud van de sets. De ene set komt compleet met een camera, terwijl een andere set met bewegingssensoren komt. Aan de hand van jouw persoonlijke behoeften kies je dus voor het beste alarmsysteem. Ben jij op zoek naar een systeem zonder allerlei toeters en bellen? Moet hij je woning op een eenvoudige manier beveiligen? Dan kun je kiezen voor de Grundig alarmset – Deur en raam – 4stuks – Inbraakpreventie. Als je een eenvoudig systeem wil hebben, dan is dit het beste huis alarmsysteem voor jou.

Grundig alarmset - Deur en raam - 4stuks - Inbraakpreventie

Vergeleken met de bovengenoemde systemen is dit model relatief eenvoudig. Dit betekent echter niet dat hij je woning niet optimaal beschermt. Zo kun je deze set gebruiken om je woning, kantoor en zelfs je RV te beveiligen. Het komt er eigenlijk op neer dat je overal kunt beveiligen waar je je veilig wil voelen. Het grote voordeel van deze set is bovendien dat hij zeer aantrekkelijk geprijsd is. Tegelijkertijd beveilig je je eigendommen tegen dieven en inbrekers. De set is zelfs effectief als afschrikmiddel. Bovendien kun je hem gemakkelijk installeren, want hij is zelfklevend. Je kunt de accessoires van deze set bevestigen op deuren en ramen met een scharnier- of schuiffunctie. Is er een inbreker, dan gaat het hoogwaardige alarm met 90 dB af!

Eigenschappen van de Grundig alarmset – Deur en raam – 4stuks – Inbraakpreventie:

 • Voor een eenvoudige installatie is dit systeem zelfklevend.
 • Hij heeft een aan/uitschakelaar en een laag batterijverbruik.
 • Je kunt hem gebruiken voor deuren en ramen met een scharnier- of schuiffunctie.
 • Is de sensor actief en wordt het alarm/ de magneet losgekoppeld, dan klinkt er een luid alarm.
 • Dit systeem is het perfecte alternatief voor een duur alarmsysteem en werkt ook als effectief afschrikmiddel.

5. WoonVeilig Alarmsysteem – Startpakket voor complete huisbeveiliging

Het vorige systeem dat we hebben beschreven is relatief eenvoudig. De andere systemen in dit artikel zijn wat uitgebreider. Je kunt dus kiezen voor een systeem dat goed bij jouw persoonlijke situatie past. Is het beste huis alarmsysteem voor jou een startpakket voor complete huisbeveiliging? Dan kennen wij het perfecte systeem voor jou. Hier verwijzen we naar het WoonVeilig Alarmsysteem – Startpakket voor complete huisbeveiliging. De naam van dit systeem spreekt voor zich. Hij is een startpakket waarmee je je woning volledig kunt beveiligen. Behalve je woning kun je er desgewenst ook je kantoor slim mee beveiligen. Daarom is dit systeem voor jou wellicht het beste huis alarmsysteem. Je kunt het basispakket desgewenst uitbreiden tot wel 160 draadloze accessoires. Op die manier kun je je woning optimaal beveiligen tegen inbraak-, water- en brandschade.

WoonVeilig Alarmsysteem - Startpakket voor complete huisbeveiliging - beste huis alarmsysteem

Met het WoonVeilig Alarmsysteem – Startpakket voor complete huisbeveiliging kies je voor slimme veiligheid in huis. Het systeem is namelijk draadloos en compleet. Dit betekent dat je hem gemakkelijk zelf kunt installeren. Hierbij hoef je geen gaten te boren in je muren. Er is ook geen voorkennis nodig om het systeem te installeren of te bedienen. Nadat je hem hebt geïnstalleerd kun je het systeem comfortabel bedienen. Hierbij kies je voor bediening via het bedieningspaneel, met de afstandsbediening of via de app op je smartphone. Je voorkomt een hoop ongemak door dit systeem te installeren en eventueel uit te breiden. Zo kun je je woning beveiligen tegen inbraak-, brand-, paniek-, waterschade en zelfs koolmonoxidevergiftiging. Je kunt ook je verlichting automatisch en intelligent aansturen. Tot slot is het systeem superflexibel te gebruiken, met of zonder abonnement.

Eigenschappen van het WoonVeilig Alarmsysteem – Startpakket voor complete huisbeveiliging:

 • Zijn bewegingsmelders zijn huisdiervriendelijk.
 • De luide sirene produceert een geluid van 104 dB.
 • Je kunt dit systeem met of zonder abonnement gebruiken.
 • Doordat je hem kunt uitbreiden, voorkom je een hoop ongemak.
 • Met dit slimme, complete systeem kun je je kantoor of huis optimaal beveiligen.
 • Hij kan gemakkelijk geïnstalleerd of bediend worden zonder enige voorkennis en zonder gaten te boren.

Sanne Janssen

Als hoofdredacteur stuur ik dagelijks onze team van specialisten aan om uitgebreide koopgidsen te produceren die jou ondersteunen bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Mijn doel is om jou te voorzien van waardevolle informatie waarmee je tijd en geld bespaart bij het vinden van de best mogelijke aankoop.