Vergelijk de top 5 en vind hier het beste mondwater van 2020!

Beste mondwater

We willen geen van allen een slechte adem hebben. Een slechte adem kan er namelijk voor zorgen dat je crush interesse in je verliest.

Product
1. Oxyfresh Power Rinse Mondwater - Lemon-Mint - 473 ml Meer »
2. Elmex Sensitive Mondwater - 2 x 400 ml - Voordeelverpakking Meer »
3. Listerine Coolmint - Mondwater - 6 x 500ml - Voordeelverpakking Meer »
4. Fluor Aid 0.05 Mondwater - 500 ml Meer »
5. Parodontax Mondwater Extra Fresh - 500 ml Meer »
6. Sensodyne Fresh&Cool Mondwater 1 X 500 ML Meer »
7. Vitis Mondwater - 500 ml Meer »
8. Meridol Mondwater Tandvlees - 2x 400 ml - Voordeelverpakking Meer »
9. Xylimelts voor Droge Mond 40 stuks Meer »
10. Cb12 Mondspray 15ml Meer »

Het kan ook als gevolg hebben dat je na een sollicitatiegesprek niet in dienst wordt genomen. In het kort komt het er dus op neer dat een frisse adem zeer belangrijk is. Hoe kun je er dan voor zorgen dat een slechte adem verleden tijd wordt? Je kunt gebruik maken van een goede mondwater. Door je mond hiermee te spoelen, kun je snel en eenvoudig bacteriën in je mond doden. Vaak zijn bacteriën de oorzaak van een onfrisse adem. Met mondwater kun je ook tussen je kiezen en andere moeilijk bereikbare plekken reinigen. Aangezien mondwater in allerlei kleuren en smaken beschikbaar is, kan het moeilijk zijn om het beste mondwater te selecteren. Wij helpen je daarbij. Vind hier het beste mondwater voor jouw behoeften!

Beste mondwater van 2020

Hierboven hebben we aangehaald dat mondwater in allerlei kleuren en smaken verkrijgbaar is. Echter, de smaak en kleur zijn vaak minder belangrijk. Mondspoelmiddelen hebben namelijk ook specifieke werkingen. Zo kun je kiezen voor een mondspoelmiddel voor een droge mond of voor een slechte adem. Er zijn zelfs speciale mondspoelmiddelen voor aften of mondwondjes of middeltjes tegen gaatjes. Tot slot kun je kiezen voor een mondspoelmiddel tegen tanderosie of tandplak. Je kiest dus voor een middel aan de hand van zijn werking. Zelfs nadat je bent nagegaan welke werking ideaal voor je is, kan het uitkiezen van het beste mondwater moeilijk zijn. Daarom hebben we een top 5 voor je samengesteld. Nadat je de recensies hebt gelezen, kun je gemakkelijk het beste mondwater voor jouw behoeften uitkiezen. Lees dit artikel dus snel!

1. Cb 12 mondspray

In de inleiding hebben we gesproken over mondwater en mondspoelmiddel. Als je echter last hebt van een slechte adem, dan is een mondspray wellicht ook handig. Is daarom het beste mondwater voor jou een mondspray tegen slechte adem? Dan kun je kiezen voor de Cb 12 mondspray. Deze spray draagt bij aan een goede adem. Hij gaat namelijk gedurende 12 uur lang zwavelgassen in de mond tegen. Deze gassen, die veroorzaakt worden door bacteriën in de mond, ruiken onprettig. Daarom werk je ze nu weg met deze unieke en gepatenteerde mondspray. Nadat je de spray hebt gebruikt, kun je genieten van een goede adem. Je hoeft dus niet steeds je tanden te poetsen, maar gebruikt deze spray 2 tot 3 keer per dag. Daarbij spray je het middeltje steeds 1 tot 2 keer in je mond.

Cb 12 mondspray

Eigenschappen van de Cb 12 mondspray:

 • In het flesje zit er 15 ml van het mondwater.
 • Je kunt deze mondspray dagelijks gebruiken.
 • Desgewenst kun je hem in combinatie met boost kauwgum gebruiken.
 • Deze spray draagt bij aan een goede adem door stinkende zwavelgassen in de mond tegen te gaan.

2. Elmex Sensitive Mondwater

Bij het uitkiezen van een flesje mondspoeling let je op diverse zaken zoals de werking en smaak. Echter, sommige personen hebben een gevoelig gebit. Dergelijke personen kiezen liever voor mondspoeling met een milde werking. Is het beste mondwater voor jou een variant voor een gevoelig gebit? Dan kies je voor het Elmex Sensitive Mondwater. Dit middeltje vormt een snelle en eenvoudige aanvulling op dagelijks tandenpoetsen. Met dit mondspoelmiddel kun je in slechts 30 seconden elke plek in de mond bereiken. Hierdoor zijn gevoelige tanden tot 3x beter beschermd dan wanneer je ze alleen zou poetsen. Doordat het mondspoelmiddel aminfluoride bevat, biedt hij een intensieve bescherming tegen zowel gevoelige tanden als tandhalscariës. Er is bovendien op elk vlak rekening gehouden met je gevoelig gebit. Daarom heeft dit middeltje een milde smaak. Hierdoor zorg je voor een zachte mondverzorging.

Elmex Sensitive Mondwater

Eigenschappen van het Elmex Sensitive Mondwater:

 • Voor een zachte mondverzorging heeft hij een milde smaak.
 • In de verpakking zitten er 2 flesjes met elk 400 ml mondspoelmiddel.
 • Hij beschermt je drie keer beter dan wanneer je alleen je tanden zou poetsen.
 • Het mondwater biedt extra bescherming tegen gevoelige tanden en tandhalscariës.
 • Dit middeltje vormt een snelle en eenvoudige aanvulling op dagelijks tandenpoetsen.

3. Gengigel Mondspoel

Hierboven hebben we het gehad over een middeltje voor een gevoelig gebit. Er zijn echter ook personen die een beschadigd gebit hebben. Denk maar aan ontstoken tandvlees en wondjes in de mond. Dergelijke personen kunnen ook liever aangepaste varianten mondspoelmiddel gebruiken. Is het beste mondwater voor jou een variant die het genezingsproces in je mond kan versnellen? Schaf dan de Gengigel Mondspoel aan. Dit middeltje bevat lichaamseigen stoffen. Hierdoor kun je hem gebruiken om het genezingsproces bij diverse tandvleesaandoeningen te versnellen. Hij zorgt er tegelijkertijd voor dat gebitspijn wordt verminderd. Desgewenst kun je dit middeltje gebruiken om ontstoken tandvlees te behandelen. Ook als je gevoelige tanden, aften en andere wondjes in je mond hebt, komt dit middel goed van pas. Verbeter de algemene mondverzorging door dit mondwater met een beschermende werking te gebruiken. Na gebruik geniet je langdurig van een frisse en gezonde mond.

Gengigel Mondspoel

Eigenschappen van de Gengigel Mondspoel:

 • Dit mondwater wordt geleverd in een flesje van 150 ml.
 • Rokers, diabetici en zwangere vrouwen hebben in het bijzonder baat bij dit middel.
 • Je kunt hem gebruiken als je last hebt van ontstoken, bloedend of terugtrekkend tandvlees.
 • Dankzij de beschermende werking geniet je na gebruik langdurig van een fris en gezond gebit.
 • Bij aften of wondjes door bijvoorbeeld een chirurgische ingreep, extractie of gebitsprothesen, komt deze mondspoeling goed van pas.

4. Listerine Mondwater Total Care

Als er gesproken wordt over mondspoelmiddeltjes, dan komt het merk Listerine waarschijnlijk ter sprake. Dit is immers een van de bekendste merken op het gebied van mondspoeling en een frisse adem. Is daarom het beste mondwater voor jou een mondspoelmiddel van het merk Listerine? Dan kun je kiezen voor het Listerine Mondwater Total Care. Dit middeltje heeft een 6 in 1 werking. Door dit middeltje te gebruiken, geef je bacteriën veel minder kans om tandplak te vormen. Dit komt doordat het mondspoelmiddel tot wel 99% van de bacteriën, die zijn achtergebleven, verwijdert. De bacteriën blijven over het algemeen achter op plekken die je met je tandenborstel niet kunt bereiken. Hoe gebruik je dit handige middeltje dan? Dat is eenvoudig. Je spoel je gebit er tweemaal per dag mee voor een optimale mondhygiëne. Door hem regelmatig te gebruiken, heb je op den duur 70% minder tandplak en 36% minder tandvleesproblemen.

Listerine Mondwater Total Care

Eigenschappen van het Listerine Mondwater Total Care:

 • Hij draagt bij aan een optimale mondhygiëne.
 • Dit mondspoelmiddel gebruik je 2 keer per dag na het tandenpoetsen.
 • Zorg voor natuurlijk witte tanden door dit mondwater in een voordeelverpakking van 6x 250 ml te gebruiken.
 • Door bacteriën te verwijderen zorgt het mondwater voor een frisse adem, minder tandplak, gezond tandvlees, versterkt tandglazuur en minder tandsteenvorming.

5. Perio-Aid 0.12%

Nadat je de bovenstaande vier recensies hebt gelezen, weet je wat je van je mondspoeling kunt verwachten. Het ene middeltje is bijvoorbeeld perfect voor personen met een gevoelig gebit, terwijl het andere middeltje een slechte adem tegengaat. Is het beste mondwater voor jou mondspoeling die je tijdens/na een behandeling van tandvleesaandoeningen kunt gebruiken? Dan raden wij de Perio-Aid 0.12% aan. Dit middeltje heeft een meervoudige werking. Hij biedt allereerst een intensieve ondersteuning van de mondhygiëne. Daarnaast kun je hem goed gebruiken tijden of na een behandeling van tandvleesaandoeningen. Ook na chirurgische ingrepen, bij het plaatsen van implantaten en het trekken van tanden en kiezen komt hij goed van pas. Het middeltje is bovendien voorzien van 0,12% chloorhexidine. Daarnaast is hij alcoholvrij, antibacterieel en hij gaat tandplak tegen. Houd er rekening mee dat deze mondspoeling slechts geschikt is voor kortdurend gebruik.

Perio-Aid 0.12%

Eigenschappen van de Perio-Aid 0.12%:

 • In het flesje zit er 500 ml mondspoeling.
 • Dit middeltje is geschikt voor kortdurend gebruik.
 • Hij bevat 0,12% chloorhexidine, is antibacterieel, alcoholvrij en gaat tandplak tegen.
 • Je kunt hem gebruiken tijdens/na behandelingen van bijvoorbeeld tandvleesaandoeningen.