Vind hier de beste vaste telefoon van 2024. Vergelijk de top 5!

Beste vaste telefoon

Als je niet thuis bent, kun je gesprekken voeren met je smartphone. Echter, velen vinden het toch fijn om thuis een traditionele huistelefoon te hebben.

Afbeelding
Product
Gigaset COMFORT 550 Duo - comfortabele draadloze DECT telefoon met 2 handsets
Waarom kiezen als u alles tegelijk kunt hebben? De Gigaset COMFORT 550 maakt indruk met een tijdloos elegant design, perfecte ergonomie, hoogwaardige technologie en maximaal comfort. Het is de ideale telefoon voor thuis én op je bureau. De technologie die onder de stijlvolle behuizing schuilgaat is... Meer bij Bol.com »

Philips D1602B/01- Draadloze DECT-telefoon met 2 handset, groot display (4,1 cm) en nummerherkenning - Zwart
De Philips D1602B/01 is een draadloze DECT-telefoon met 2 handsets, groot display (4,1 cm) en nummerherkenning. Het simpele design maakt deze telefoon uitermate geschikt voor dagelijks gebruik in elk huishouden. Houd het simpel Door de plug-and-play instellingen van deze telefoon is deze gemakkeli... Meer bij Bol.com »

Gigaset A270 - Trio DECT telefoon - Zwart
Ben je nét boven, hoor je beneden de huistelefoon rinkelen. Halsoverkop de trap af sprinten is verleden tijd, want met de Gigaset A270 Trio beschik je over een kwalitieve set huistelefoons - één basisstation met twee handsets - waarmee je maar liefst drie ruimten voorziet. Indien gewenst sluit je... Meer bij Bol.com »

BigTel1502S BNL Senioren draadloze duo huistelefoon voor de vaste lijn | Extra handset | Luide oproeptonen | Ongewenste bellers blokkeren | 3 directe geheugen toetsen | Handsfree | Instelbaar volume | Gehoorapparaat compatibel
BigTel1502 Senioren draadloze duo huistelefoon voor de vaste lijn | Extra handset | Luide oproeptonen | Ongewenste bellers blokkeren | 3 directe geheugen toetsen | Handsfree | Instelbaar volume | Grote toetsen | Gehoorapparaat compatibel | Nummerweergave ook voor KPN | Op zoek naar een geschik... Meer bij Bol.com »

Gigaset AS190 - Single DECT telefoon - Zwart
De Gigaset AS190 is een ongecompliceerde huistelefoon en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Kenmerken van de Gigaset AS190: Antwoordapparaat: NeeTelefoonboek: 80 contactenNummerweergave: Ja Instelbaarvolume: JaUitbreidbaar tot: 4 handsetsVerlicht display met nummer weergaveLet op: bij dit toestel wo... Meer bij Bol.com »

Gigaset A220 Duo v2 - Duo DECT telefoon - Simpel in gebruik - Makkelijke bediening door het menu - Duidelijk leesbaar scherm - Zwart
Ontdek de Gigaset A220 Duo versie 2: een betrouwbaar draadloos telefoontoestel met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het toestel is heel eenvoudig te bedienen en te gebruiken. Zo zijn de gebruiksvriendelijke toetsen van het toestel voorzien van een duidelijk en gevoelig drukpunt, zodat het... Meer bij Bol.com »

Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met 1 handset, groot display (4,1 cm) en nummerherkenning - Zwart
De Philips D1601B/01 is een draadloze DECT-telefoon met 1 handset. Het simpele design maakt deze telefoon uitermate geschikt voor dagelijks gebruik in elk huishouden. Houd het simpel Door de plug-and-play instellingen van deze telefoon is deze gemakkelijk in te stellen en vrijwel direct te gebruik... Meer bij Bol.com »

Gigaset AL220A Duo v2 - Duo DECT telefoon met antwoordapparaat - Zwart
Ontdek de vernieuwde en verbeterde Gigaset AL220A V2: een betrouwbaar draadloos telefoontoestel met geïntegreerd antwoordapparaat met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het antwoordapparaat heeft een opnametijd van 25 minuten en slaat alle inkomende gesprekken voor je op terwijl je afwezig... Meer bij Bol.com »

Gigaset A270A - Quattro DECT telefoon met antwoordapparaat - handsfree functie - amber verlicht display
De woonkamer, de slaapkamer, het kantoor en de zolder - wanneer je thuis bent wil je ook echt óveral bereikbaar zijn. Een oproep missen terwijl je thuis bent, is alsof je de brievenbus hoort klepperen en er direct een gemist!-kaartje aantreft; balen, en vooral onnodig. Met de Gigaset A270A Quattro ... Meer bij Bol.com »

Gigaset AL380 Duo DECT Telefoon Zwart
Bereikbaar tot in iedere hoek van uw huis – Gigaset AL380 Duo DECT telefoonSet met twee handsets. Telefoonboek geheugen 80 Volumeregelaar Display verlichting Stand-by tijd: 200 uur 50 meter binnenshuis 300 meter buitenshuis Basisstation 2 handsets 2 adapters Telefoonaansluitingskabel 4x AAA opl... Meer bij Bol.com »

Dergelijke telefoons worden ook wel vaste telefoons genoemd. Ze zijn bovendien beschikbaar in verschillende soorten. Denk maar aan DECT telefoons of telefoons met VOIP. Met de tweede variant bel je over het internet, waardoor een vaste telefoonlijn niet nodig is. Ook op het gebied van DECT telefoons zijn er verschillende varianten beschikbaar. Zo zijn er bedrade telefoons, draadloze telefoons en zelfs toestellen met meerdere handsets. De functies van de telefoons kunnen bovendien verschillen. Het ene model heeft bijvoorbeeld een antwoordapparaat en een ander model heeft nummerherkenning. Hoe kies je dan de beste vaste telefoon uit? Daar helpen wij je mee. Lees het artikel om jouw beste vaste telefoon te vinden.

Beste vaste telefoon van 2024

We hebben je in het kort verteld over de verschillende soorten huistelefoons en hun functies. Aan de hand van het bovenstaande kun je nagaan welk type telefoon je het liefst wil hebben. Daarbij ga je ook na welke functies voor jou belangrijk zijn. Nadat je over dit alles hebt nagedacht, kun je jouw beste vaste telefoon uitkiezen. Vanwege de vele keuzemogelijkheden kan het voor sommigen moeilijk zijn om een keuze te maken. Daarom komen wij je tegemoet. We zijn nagegaan welke huistelefoons momenteel het beste worden verkocht. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. Hierbij gaat het om hoogwaardige telefoons met handige functionaliteiten. Er zijn zelfs telefoons met meerdere handsets. Iedereen komt dus aan zijn trekken. Elk model wordt bovendien afzonderlijk gerecenseerd, zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken. Vergelijk dus gauw de top 5 en kies jouw beste vaste telefoon uit!

1. Gigaset A220

Vele woningen bestaan uit één of meer ruimten. Als je niet in een eenkamerappartement woont, heb je waarschijnlijk behoefte aan een huistelefoon met meerdere handsets. Op die manier kun je de verschillende toestellen op strategische plekken in huis zetten. Is daarom de beste vaste telefoon voor jou een variant met twee handsets? Moet de telefoon tevens ontworpen zijn voor eenvoudig en plezierig telefoneren? Dan denk je meteen aan de Gigaset A220. Dit toestel is de beste vaste telefoon voor jou, omdat hij komt met twee handsets. Het gaat hier bovendien om een ongecompliceerde en complete bundel voor al je standaard telefoonwensen. Dit is niet verbazingwekkend, omdat deze telefoon is ontworpen voor eenvoudig en plezierig telefoneren. Zo beschikt hij over gebruiksvriendelijke toetsen met een duidelijk en gevoelig drukpunt. Hij heeft ook een verlicht, grafisch display, een handsfree-modus en een lange stand-by-tijd. Er is zelfs gezorgd voor nummerweergave en een telefoonboek.

Gigaset A220

Wil je meer weten over de Gigaset A220? Lees dan de volledige recensie over dit toestel in het artikel over de beste DECT telefoon.

Eigenschappen van de Gigaset A220:

 • Bij levering zijn de handsets al aangemeld bij het basisstation.
 • Dit toestel met een verlicht, grafisch display beschikt over een verlichte handsfree-toets.
 • Beide toestellen zijn gebruiksvriendelijk en hebben een duidelijk en nauwkeurig drukpunt.
 • De ECO Mode Plus schakelt het DECT-signaal uit wanneer de telefoon zich in de stand-by-stand bevindt.

2. Philips D2551B/01

Hierboven hebben we het gehad over huishoudingen die behoefte hebben aan telefoons met meerdere handsets. Woon je echter in een eenkamerappartement, dan heb je genoeg aan slechts één handset. Is daarom de beste vaste telefoon voor jou een variant met één handset? Moet hij ook beschikken over een antwoordapparaat en een handsfree functie? Dan raden we de Philips D2551B/01 aan. Dit toestel is wellicht de beste vaste telefoon voor jou. Hij heeft namelijk slechts één handset, maar brengt uiteenlopende functies met zich mee. Je kunt er namelijk altijd prettig mee telefoneren. Dit komt doordat de draadloze telefoon gepaard gaat met hoogwaardig geluid. Er is zelfs gezorgd voor een groot, helder display en een slank, ergonomisch ontwerp. Je kunt zelfs gebruik maken van zijn slimme privacy modi.

Philips D2551B/01

Als we kijken naar de mogelijkheden van dit toestel, dan zien we dat hij beschikt over een ingebouwd antwoordapparaat. Je mist op die manier geen enkel gesprek, zelfs als je niet thuis bent wanneer er gebeld wordt. Ben je wel thuis en voer je een lang gesprek? Dan maak je je geen zorgen dat het toestel zomaar uitvalt. Na één keer opladen, heb je namelijk tot wel 16 uur spreektijd. Wanneer je gebeld wordt, weet je meteen wie je belt. Dit toestel heeft namelijk nummerherkenning. Ben je een keer bezig met andere dingen en wordt je gebeld? Geen probleem! Je kunt namelijk gerust handsfree telefoneren met dit toestel. Zelfs oproepblokkering en nummerblokkering behoren tot de mogelijkheden. Koop je binnenkort de Philips D2551B/01?

Eigenschappen van de Philips D2551B/01:

 • Desgewenst kun je dit toestel uitbreiden tot maximaal vier handsets.
 • Tot 2 sneltoetsen kunnen geprogrammeerd worden voor direct bellen.
 • Met dit toestel kun je bellers blokkeren of hen op de zwarte lijst zetten.
 • Gekozen oproepen, ontvangen gesprekken en gemiste gesprekken worden opgeslagen.
 • Wanneer de ECO+-modus is geactiveerd, verbruikt hij geen energie en is er geen straling.
 • Hij beschikt over nummerherkenning en een antwoordapparaat met 25 minuten opnametijd.

3. Panasonic KX-TG6823NLB

We hebben het tot nu toe gehad over huistelefoons met één of twee handsets. Wist je echter dat er ook varianten zijn met nog meer handsets? Dergelijke modellen zijn ideaal voor grotere huishoudens en grotere woningen. Je kunt namelijk overal een handset zetten, waardoor je altijd in de buurt van een telefoon bent. Op die manier mis je nooit meer een gesprek. Is daarom de beste vaste telefoon voor jou een variant met drie handsets? Dan raden we de Panasonic KX-TG6823NLB aan. Dit toestel is wellicht de beste vaste telefoon voor jou. Hij komt namelijk met maar liefst 3 handsets. Je geeft de verschillende handsets dus strategische plekken in je woning, waardoor je nooit meer een gesprek mist.

Panasonic KX-TG6823NLB

Ben je een keer niet thuis wanneer je wordt gebeld? Dan hoef je je ook geen zorgen te maken. Dit toestel beschikt namelijk over een geïntegreerd antwoordapparaat met ruimte voor 30 minuten aan berichten. Het antwoordapparaat zorgt ervoor dat ook wanneer je niet thuis bent, je geen gesprekken mist. De beller kan immers gewoon een berichtje voor je achterlaten. Wanneer je thuis bent, zie je wie je heeft gebeld, dankzij de nummerherkenningsfunctie. Je beluistert op dat moment meteen het bericht dat de desbetreffende persoon heeft achtergelaten. In het telefoonboek van dit toestel is er plaats voor maar liefst 100 nummers. Hierdoor hoef je nooit meer een telefoonnummer te onthouden of op te schrijven, want hij is in de telefoon opgeslagen. De grote toetsen en het verlichte scherm maken deze telefoons daarnaast gemakkelijk te bedienen.

Eigenschappen van de Panasonic KX-TG6823NLB:

 • Doordat het toestel komt met meerdere handsets, ben je door het hele huis bereikbaar.
 • De telefoon heeft een maximale gesprekstijd van 15 uur en een stand-by-tijd van 170 uur.
 • Hij heeft grote toetsen en een verlicht scherm, waardoor je de telefoon gemakkelijk kunt bedienen.
 • Dit toestel heeft een telefoonboek met plaats voor 100 nummers en er is ook gezorgd voor nummerherhaling.
 • Als je niet thuis bent wanneer je gebeld wordt, dan kan de beller dankzij het antwoordapparaat een bericht achterlaten.

4. Gigaset AS190

Niet iedereen is tevreden met hun huidige leefsituatie. Dit kan komen doordat je op jonge leeftijd zelfstandig bent gaan wonen. Hierdoor heb je wellicht niet meteen het geld om in een relatief groot huis te wonen. Daarom is het niet verbazingwekkend dat veel jonge mensen wonen in eenkamerappartementen. Dit hoeft echter niet hun eindbestemming te zijn. Kun je je hierin terugvinden? Is daarom de beste vaste telefoon voor jou een variant met één handset, die uitbreidbaar is? Dan kennen we het perfecte toestel voor jou. We verwijzen hier naar de Gigaset AS190. Dit toestel is wellicht de beste vaste telefoon voor jou. Hij komt namelijk met slechts één handset. Gelukkig kun je hem desgewenst uitbreiden tot maximaal 4 handsets. Je gebruikt dus gewoon dezelfde telefoon wanneer je naar een groter appartement of een grotere woning verhuist.

Gigaset AS190

Het is bovendien prettig te weten dat de Gigaset AS190 een ongecompliceerde huistelefoon is. Hierdoor is het toestel zeer gebruiksvriendelijk. Om precies te zijn, heeft de telefoon een lange batterijduur. Hij heeft namelijk een gesprekstijd van maar liefst 18 uur. Daarnaast heeft hij een stand-by-tijd van 200 uur. Je kunt de telefoon dus gerust gebruiken om lange gesprekken te voeren. Daarbij maak je je geen zorgen dat zijn batterij zal leeglopen tijdens een gesprek. Met dit toestel heb je bovendien altijd de nodige contactgegevens bij de hand. Je kunt namelijk tot 80 van je favoriete contactpersonen opslaan in het telefoonboek. In de oproeplijst worden er daarnaast tot 25 ingekomen en gemiste oproepen opgeslagen. Deze nummers bel je dus snel en moeiteloos terug.

Eigenschappen van de Gigaset AS190:

 • In het telefoonboek kun je tot 80 contacten opslaan.
 • Desgewenst kun je dit toestel uitbreiden tot 4 handsets.
 • Dankzij nummerweergave weet je, zodra de telefoon overgaat, wie er belt.
 • Voor optimaal gebruiksgemak heeft hij een verlicht display met nummerweergave.

5. Philips D1602B/01

We hebben het reeds gehad over een huistelefoon met 2 handsets. Voldeed het vorige model echter niet volledig aan je vereisten? Dan kennen wij wellicht de beste vaste telefoon met twee handsets voor jou. We verwijzen hier naar de Philips D1602B/01. Dit toestel is voor jou wellicht de beste vaste telefoon, omdat hij 2 handsets heeft en een relatief groot display. Zijn display is namelijk 4,1 cm groot. Het toestel beschikt daarnaast over nummerherkenning, waardoor je weet wie je belt wanneer de telefoon rinkelt. Hoewel deze telefoon beschikt over essentiële functies, is hij toch simpel te gebruiken. Daarom is hij een favoriet van vele gebruikers. Je kunt bij deze telefoon ook rekenen op een uitstekende geluidsweergave en intuïtieve functies. Doordat hij een plug-and-play toestel is, hoef je hem niet eens te installeren. Vanaf de bezorging is hij namelijk klaar voor gebruik.

Philips D1602B/01

Wil je meer weten over de Philips D1602B/01? Dan raden we je aan om het artikel over de beste DECT telefoon te lezen. In dit artikel wordt het toestel ook uitgebreid beschreven.

Eigenschappen van de Philips D1602B/01:

 • Deze telefoon is energiezuinig en heeft een lage straling.
 • Er is gezorgd voor een ruwe achterzijde voor extra comfort en een betere grip.
 • Je kunt rekenen op een fantastische geluidskwaliteit met puur en helder geluid.
 • Hij heeft een eenvoudig afleesbaar display van 4,1 cm met achtergrondverlichting.
 • Automatische volumeregeling gaat bij dit toestel ongewenste volumevariatie tegen.
 • Dankzij het geoptimaliseerde antenne-ontwerp heeft dit toestel een fantastische ontvangst in elke kamer.

Ben je op zoek naar nog meer geweldige vaste telefoons? Dan is het wellicht een goed idee om ook het artikel over de beste huistelefoon te lezen!

Sanne Janssen

Als hoofdredacteur stuur ik dagelijks onze team van specialisten aan om uitgebreide koopgidsen te produceren die jou ondersteunen bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Mijn doel is om jou te voorzien van waardevolle informatie waarmee je tijd en geld bespaart bij het vinden van de best mogelijke aankoop.