Op zoek naar de beste satellietontvanger van 2020? Vind hier de top 5!

Beste satellietontvanger

Je hebt het vast wel meegemaakt dat je naar de tv kijkt, maar er niets interessants op de tv is. Gelukkig kun je nu gebruik maken van een satellietontvanger.

Product
1. Amiko HD8155 Full HD Satelliet TV Settop box receiver - geschikt M7 CanalDigitaal Meer »
2. Amiko HD 8265+ combo - satelliet & kabel T2 ontvanger - 12V - Thuis en op de Camping - M7 CanalDigitaal - Ziggo - Joyne - KPN Digitenne Meer »
3. Redline G140 HD FTA Satelliet ontvanger Meer »
4. Xsarius Revo 4K UHD Twin Sat | Enigma2 satelliet ontvanger Meer »
5. Amiko Mira 2 WiFi - Full HD - Satellietontvanger Meer »
6. VU+ Uno 4k se FBC-S2x (satelliet) ontvanger Meer »
7. VU+ ZERO V2 - HD SAT - HEVC H.265 Meer »
8. M7 CAM803 CDS CI+ module inclusief Canal Digitaal smartcard Meer »
9. Zgemma H9S SE DVB-S2X Enigma 2 Linux en Android smartbox Meer »
10. Dreambox One Ultra HD 2xDVB-SX2 Meer »

Met een dergelijk apparaat zet je het signaal vanuit de satelliet om naar beeld. Hierdoor kun je diverse gratis kanalen ontvangen. Op die manier heb je een nog groter aanbod aan zenders. Als je een dergelijke ontvanger koopt, houd je wel rekening met diverse factoren. Zo kun je namelijk de beste satellietontvanger voor jouw behoeften kopen. Waar let je dan precies op? Het is onder andere handig om na te gaan of je analoge of juist digitale signalen wil ontvangen. Daarnaast ga je na welke schotel je gebruikt. Het is tevens handig om na te gaan welke extra functies de diverse ontvangers hebben. Tot slot let je op de prijs. Door hiermee rekening te houden, vind je gemakkelijk jouw beste satellietontvanger.

Beste satellietontvanger van 2020

We hebben het reeds gehad over de factoren die je kunnen helpen om een nieuwe satellietontvanger uit te kiezen. Zelfs als je precies weet waar je naar op zoek bent, kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Dit komt mede doordat er veel verschillende modellen verkocht worden. Wij willen je een lange zoektocht besparen. Daarom zijn we voor je nagegaan welke ontvangers momenteel het beste verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. Hierbij gaat het om ontvangers van verschillende merken, met verschillende eigenschappen en ook verschillende prijzen. Hierdoor komt iedereen aan zijn trekken. Je ontdekt ook wat elk model uniek maakt, omdat we de verschillende varianten afzonderlijk recenseren. Het gaat hierbij om korte beschrijvingen, dus je raakt niet veel tijd kwijt. Aarzel daarom niet langer, lees het artikel, maak een vergelijking en kies jouw beste satellietontvanger snel uit!

1. Amiko HD 8265 + combo – satelliet & kabel/T2 ontvanger

Bij het uitkiezen van een nieuwe tv box ontvanger kun je op diverse zaken letten. Wil jij echter niet specifiek op zoek gaan naar bepaalde functies? Is daarom de beste satellietontvanger voor jou gewoon een model met veel mogelijkheden? Dan kun je kiezen voor de Amiko HD 8265 + combo – satelliet & kabel/T2 ontvanger. Dit apparaat is wellicht de beste satellietontvanger voor jou. Hij is namelijk een Full HD H.265 HEVC digitale ontvanger met een T2 ontvanger met kaartlezer en interface slot. Hierdoor gaat er een wereld aan mogelijkheden met je mee. Hij is zelfs geschikt voor M7, Joyne, Ziggo en KPN Digitenne. Deze mogelijkheden gaan gepaard met zijn CI slot. Je hebt namelijk de mogelijkheid om met deze module van de provider vrij te schakelen op diverse kanalen. Het is zelfs mogelijk om met je bestaande CanalDigitaal of Ziggo smartcard te werken.

Amiko HD 8265 + combo - satelliet & kabel T2 ontvanger

Eigenschappen van de Amiko HD 8265 + combo – satelliet & kabel/T2 ontvanger:

 • Dit Full HD via HDMI apparaat ondersteunt meerdere talen.
 • Hij heeft een PIG-functie en een elektronische programmagids.
 • 6000 kanalen (tv en radio) zijn programmeerbaar op deze ontvanger.
 • Er is gezorgd voor programma- en kanaalinformatieoverdracht van ontvanger naar ontvanger.

2. Dreambox One Ultra HD 2x DVB-S2X Dual boot

Een belangrijke eigenschap die bepalend kan zijn bij het kiezen van een tv-box-ontvanger is de snelheid. Is daarom de beste satellietontvanger voor jou een razendsnel model? Dan raden wij de Dreambox One Ultra HD 2x DVB-S2X Dual boot aan. Dit model is voor jou de beste satellietontvanger. Hij is namelijk een super 4K Ultra HD model met een snelheid van 53.000 DMPS. Dit betekent dat hij razendsnel is. Hij heeft ook twee permanent geïnstalleerde tuners. Doordat hij WLAN en Bluetooth compatibel is, is hij geschikt voor vrijwel elke toepassing. Je kunt dit apparaat bovendien als streaming server gebruiken. Hierdoor kun je beelden thuis delen. Dankzij de Gigabit Lan verbinding zet het apparaat beelden snel door. Voor optimaal gebruiksgemak heeft hij zelfs twee standaard USB 2.0 en USB 3.0 aansluitingen. Daarnaast kun je desgewenst het geheugen uitbreiden via de ingebouwde SD-kaartlezer.

Dreambox One Ultra HD 2x DVB-S2X Dual boot

Eigenschappen van de Dreambox One Ultra HD 2x DVB-S2X Dual boot:

 • Deze ontvanger heeft een razendsnelle werking.
 • Je kunt hem met plug-ins aanpassen naar jouw behoeften.
 • Hij kan opnames, video’s, muziek of foto’s bieden al een mediacenter voor het hele huis.
 • Desgewenst kun je hem gebruiken als streaming server voor mobiele apparaten, computers of clients.

3. VU+ Zero HD V2, DVB-S2 ontvanger

Dat technische eigenschappen belangrijk zijn bij het uitkiezen van een ontvanger, weten we allemaal. Er zijn echter ook andere factoren die je keuze kunnen beïnvloeden. Denk maar aan het formaat en de prijs. Is daarom de beste satellietontvanger voor jou een variant met een klein formaat en tegen een zachte prijs? Dan kun je kiezen voor de VU+ Zero HD V2, DVB-S2 ontvanger. Dit model is wellicht de beste satellietontvanger voor jou. Hij heeft namelijk een klein formaat en wordt tegen een aantrekkelijke prijs verkocht. Dit apparaat werkt met open source software. Hij biedt je daarnaast een HD-ervaring voor al je favoriete tv programma’s. Hierdoor kun je optimaal genieten van je lievelingsprogramma’s en films. Voor een optimale HD-ervaring heb je een HD tv nodig. Heb je echter een ouder beeldscherm? Geen nood! Deze ontvanger ondersteunt ook oudere beeldschermen (4:3).

VU+ Zero HD V2, DVB-S2 ontvanger

Eigenschappen van de VU+ Zero HD V2, DVB-S2 ontvanger:

 • Je kunt een speciale VU+ Player applicatie downloaden voor Android of iOS.
 • Hij heeft een opvallend en fraai ontwerp dat een aanwinst is in elk interieur.
 • Dit apparaat krijg je met een afstandsbediening, die zorgt voor extra gebruiksgemak.
 • Hoewel dit apparaat klein is, is hij uitgerust met zeer krachtige kenmerken en een onbeperkt aantal plekken voor zenders.

4. Xsarius Revo 4K UHD Twin Sat

We willen geen van allen beperkt worden op het gebied van ontspanning. Daarom zie je dat steeds meer personen satellietontvangers aanschaffen. Wil jij veel vrijheid hebben in het aantal te ontvangen kanalen? Dan is de beste satellietontvanger voor jou wellicht een Twin tuner variant. Wij kennen een dergelijk model, dat wellicht goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de Xsarius Revo 4K UHD Twin Sat. Dit apparaat is wellicht de beste satellietontvanger voor jou. Hij is namelijk geschikt voor ontvangst van een Twin tuner satelliet. Hierdoor heb je veel vrijheid in het aantal te ontvangen kanalen. De zeer geavanceerde box kun je inzetten om signalen te ontvangen via meerdere bronnen. Je kunt dus met deze ontvanger via de satelliet, kabel of terrestrial naar je favoriete zenders kijken. Via applicaties kun je ook naar IPTV, YouTube TV of uitzending gemist kijken.

Xsarius Revo 4K UHD Twin Sat

Eigenschappen van de Xsarius Revo 4K UHD Twin Sat:

 • De beeldkwaliteit is subliem, want het gaat hier om een 4K UHD ontvanger.
 • Opdrachten worden zeer snel uitgevoerd, want hij is uitgerust met een geavanceerde chipset.
 • Dit apparaat is energiezuinig, want hij gebruikt in de real stand-by modus minder dan 0,5 Watt stroom.
 • Desgewenst kun je ervoor kiezen om hem met het meegeleverde infrarood oog volledig weg te werken.

5. Zgemma H9S 4K UHD satellietontvanger

Als je nooit eerder gewerkt hebt met satellietontvangers, dan kan het lastig zijn om met deze ontvangers om te gaan. Je moet namelijk een uitgebreide handleiding doornemen en pas daarna kun je aan de slag gaan. Gelukkig zijn er ook eenvoudige modellen met intuïtieve menu’s. Klinkt een dergelijk model als de beste satellietontvanger voor jou? Moet hij bovendien een 4K ontvanger zijn? Dan kennen wij het perfecte model, namelijk de Zgemma H9S 4K UHD satellietontvanger. De naam van dit model spreekt voor zich. Hij is een 4K UHD ontvanger. Dat betekent dat je er prachtige beelden mee kunt ontvangen. Bovendien is er bij dit model gezorgd voor een eenvoudige installatie en een intuïtief menu. Is hij daarom de beste satellietontvanger voor jou? Dit Linux-gebaseerde apparaat heeft ook allerlei krachtige multimediafuncties, een YouTube speler, Kodi en een extreem laag stroomverbruik in stand-by.

Zgemma H9S 4K UHD satellietontvanger

Eigenschappen van de Zgemma H9S 4K UHD satellietontvanger:

 • Het gaat hier om een ontvanger met een Linux-besturingssysteem.
 • Doordat hij een 4K ontvanger is kun je genieten van een geweldige beeldkwaliteit.
 • Er is gezorgd voor een YouTube speler, maar hij ondersteunt ook Kodi, Stalker en HBBTV.
 • Hij beschikt over krachtige multimediafuncties, kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en heeft een intuïtief menu.