Vergelijk de top 5 en vind hier de beste neustrimmer van 2024!

Beste neustrimmer
Afbeelding
Product
Philips Series 3000 NT3650/16 - Neus-, oor- en wenkbrauwtrimmer
Trim comfortabel jouw neus-, oor- en wenkbrauwhaar met de Philips Series 3000 NT3650/16 - Neustrimmer. Nieuw aan deze neustrimmer is de huidbeschermingstechniek die ervoor zorgt dat je kunt trimmen zonder sneetjes of wondjes. Ook heeft de trimmer een dubbelzijdig knipelement, waardoor je vanuit iede... Meer bij Bol.com »

My Health® 3-in-1 Neustrimmer - Wenkbrauw trimmer - Scheerapparaat mannen - 3 Opzetstukken - Baardtrimmer - Inclusief opbergzakje
My Health® 3-in-1 Neustrimmer - Tondeuse - Wenkbrauw trimmer -Scheerapparaat - 3 Opzetstukken - Trimmer voor Mannen Heb je last van haargroei op plekken waar je dit niet wenst, zoals bij je oren ofin je neus? Het kan erg lastig zijn om deze haren zelf te verwijderen. Dankzij de My Health 3-in-1 N... Meer bij Bol.com »

2 in 1 Neus en Oortrimmer – Neushaartrimmer - Oorhaartrimmer – Baardtrimmer - Dames en Heren – Draadloos – Neus en Oren Finisher – Grooming – Persoonlijke verzorging – Zwart - USB oplaadbaar
Wil jij eenvoudig en snel jouw oor/neushaar trimmer? Vaak hebben we geen tijd om iedere dag te scheren. We moeten al vroeg naar werk of hebben een drukke dag voor de boeg. Toch is het belangrijk om goed verzorgd voor de dag te komen. Boasty trimmer is in dit geval de ideale uitkomst! Dankzij deze sh... Meer bij Bol.com »

AG120 Neustrimmer Mannen - Vrouwen - Oplaadbaar - Oortrimmer - Dames - Wenkbrauwtrimmer - Multifunctioneel Professioneel 3 in 1 Trimmer - Neushaartrimmers
Verwijder gemakkelijk je neushaar met de AG120 Neustrimmer en zorg voor een frisse en verzorgde look. Wel nuttig, maar helaas niet zo charmant: neushaar. Soms groeit dit haar wat te lang of is er teveel neushaar aanwezig in de neusholten, waardoor het zichtbaar wordt. Veel mannen en vrouwen vinden d... Meer bij Bol.com »

Philips Series 5000 NT5650/16 - Neus-, oor-, wenkbrauwen detailtrimmer
Trim zachtjes jouw neus-, oor- en wenkbrauhaar en haardetails met de Philips Series 5000 NT5650/16 - Neustrimmer. Nieuw aan deze neustrimmer is de huidbeschermingstechniek die ervoor zorgt dat je kunt trimmen zonder sneetjes of wondjes. Ook heeft de trimmer een dubbelzijdig knipelement, waardoor je ... Meer bij Bol.com »

BaByliss Neus- en Oortrimmer E650E - Precisie neustrimmer - Incl. AA Batterij - Afspoelbare kop
Verwijder snel en pijnloos ongewenst haar in je neus en oor met de BaBylissMEN neus- en oortrimmer E650E. Door het ronddraaiende scheersysteem verwijder je haar snel, veilig en pijnloos. Vanwege de vorm gaat dit ook perfect in alle richtingen. De kop van de trimmer is verwijderbaar en je kan ‘m ... Meer bij Bol.com »

Wellshave Neustrimmer Basic - Wenkbrauw en Oorhaar trimmer - Neushaartrimmer voor mannen
Neushaar groeit snel en ziet er al snel onverzorgd uit. Daar schiet Wellshave te hulp! De Wellshave® Neushaartrimmer Basic snoeit neus, wenkbrauw en oorhaar als nooit tevoren. De neustrimmer is compact en licht dus zorgt voor maximale performance en comfort! Krachtige mesjes op hoog scheerniveau ze... Meer bij Bol.com »

AG125 Neustrimmer Mannen - Vrouwen - Oplaadbaar - Oortrimmer - Dames - Wenkbrauwtrimmer - Multifunctioneel Professioneel 3 in 1 Trimmer - Neushaartrimmers
Verwijder gemakkelijk je neushaar met de AG125 Neustrimmer en zorg voor een frisse en verzorgde look. Wel nuttig, maar helaas niet zo charmant: neushaar. Soms groeit dit haar wat te lang of is er teveel neushaar aanwezig in de neusholten, waardoor het zichtbaar wordt. Veel mannen en vrouwen vinden d... Meer bij Bol.com »

BAESS 4-in-1 Neushaartrimmer - Oplaadbaar – Oor/wenkbrauw trimmer – Baardtrimmer - Neustrimmer - Mannen & Vrouwen
Wil je er elke dag verzorgd en mooi uitzien, zonder er veel tijd aan kwijt te zijn? Deze 4 in 1 neushaartrimmer van BAESS zorgt ervoor dat je op een pijnloze en veilige manier snel jouw ongewenste haren weg kan scheren of bij kan trimmen. Zo kan deze trimmer ongewenst oor, neus haar, wenkbrauw, nek ... Meer bij Bol.com »

Gruttz - Neustrimmer Mannen Pro - Vrouwen - Oplaadbaar - Oortrimmer - Krachtige Motor - Waterdicht
82% van de mensen heeft liever een partner die kaalgeschoren is. Dus ook in de neus! Het is daarom erg belangrijk dat je dit zo veilig, maar ook zo efficient mogelijk kan doen. Geef een nieuwe dimensie aan neustrimmen met deze neustrimmer. Wij hebben deze ontworpen door ons volledig te storten op ma... Meer bij Bol.com »

We willen er allemaal goed verzorgd uitzien. Daarom zetten vrouwen make-up en zorgen mannen ervoor dat hun snor en/of baard goed is onderhouden. Er zijn echter ook andere ongewenste haartjes waar we op moeten letten. Denk maar aan de haartjes die groeien uit je oren, neus en de extra wenkbrauwhaartjes. Dergelijke haartjes wil je op een efficiënte wijze verwijderen. Daarom is het handig om een neushaartrimmer in huis te hebben. Ben je op zoek naar de beste neustrimmer? Dan kun je op verschillende factoren letten. Zo is het handig om van tevoren na te gaan of je liever een bedraad of draadloos model wil hebben. Je kijkt ook naar de mogelijkheden die de trimmer met zich meebrengt. Daarbij kun je denken aan meegeleverde accessoires, maar ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld nat te scheren. Door middel van dit artikel helpen wij je om de beste neustrimmer voor jouw behoeften te vinden.

Beste neustrimmer van 2024

Na het lezen van het bovenstaande, weet je waar je op kunt letten bij de aanschaf van een neushaartrimmer. Er zijn echter nog vele andere zaken die je keuze kunnen beïnvloeden. Als je vervolgens alle neushaartrimmers met elkaar vergelijkt, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Wij willen je dit probleem besparen. Daarom zijn we voor je op zoek gegaan naar de best verkochte modellen. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. Deze modellen zijn van topkwaliteit en werken efficiënt en praktisch. Hierdoor kun je in feite voor elk van de vijf varianten kiezen. Doordat ze allemaal op hun eigen manier uniek zijn, komt iedereen aan zijn trekken. Je kunt dus gemakkelijk de beste neustrimmer uitkiezen. Lees dus gauw de recensies over deze geweldige apparaten en beslis zelf welke variant de beste neustrimmer voor jou is!

1. BaBylissMEN Nose & Ear E650E

De meesten van ons krijgen weleens te maken met ongewenste oor- en neushaartjes. Je kunt dergelijke haartjes met een pincet verwijderen, maar dat is enorm pijnlijk. Daarom gebruiken veel personen neushaartrimmers. Is de beste neustrimmer voor jou een variant die je comfortabel kunt gebruiken? Moet hij bovendien geschikt zijn voor nat en droog gebruik? Dan kies je voor de BaBylissMEN Nose & Ear E650E. Dit apparaat is wellicht de beste neustrimmer voor jou. Hij is namelijk speciaal gemaakt voor comfortabel en fijn gebruik. Daarom heeft hij ook roterende mesjes om de haartjes weg te scheren. Dit voelt namelijk fijn aan. De ronde vorm van de trimmer zorgt er tevens voor dat je makkelijk bereik hebt in de holtes van je neus en oren. Na gebruik kun je de trimkop van het apparaat af klikken om hem schoon te maken. Dit apparaat is geschikt voor nat en droog gebruik.

BaBylissMEN Nose & Ear E650E

Eigenschappen van de BaBylissMEN Nose & Ear E650E:

 • Hij heeft een speciale vorm, waardoor hij overal goed bij komt.
 • Deze neushaartrimmer is geschikt voor zowel droog als nat gebruik.
 • Zowel de haartjes in je oren als neus kun je trimmen met deze trimmer.
 • Je kunt er meteen mee aan de slag gaan, want de benodigde AA-batterij wordt meegeleverd.
 • Zijn mesjes maken een roterende beweging dus haartjes worden afgeschoren in plaats van uitgetrokken.

2. Benson Trimmer neushaar – Oorhaar – Wenkbrauw – Neushaartrimmer

Je hebt hierboven gezien dat eenvoudige trimmers niet onderschat mogen worden. Alleen omdat ze niet met allerlei extra accessoires geleverd worden, betekent het niet dat ze niet effectief werken. Zoek je daarom naar de beste neustrimmer, die eenvoudig is en ook weinig weegt? Dan raden we de Benson Trimmer neushaar – Oorhaar – Wenkbrauw – Neushaartrimmer aan. Dit apparaat is wellicht de beste neustrimmer voor jou. Hij is namelijk eenvoudig, maar toch krachtig en multifunctioneel. Zo kun je hem gebruiken om je neus- en wenkbrauwhaartjes te verwijderen. De trimmer kan echter ook gebruikt worden om de ongewenste haartjes in je oren te verwijderen. Doordat hij een 3D precisie met bescherm-blade heeft, werkt hij super effectief. Dit lichtgewicht en compact apparaat kun je na gebruik veilig en eenvoudig schoonmaken. Zet er gewoon een AA-batterij in en ervaar het genot!

Benson Trimmer neushaar - Oorhaar - Wenkbrauw - Neushaartrimmer

Eigenschappen van de Benson Trimmer neushaar – Oorhaar – Wenkbrauw – Neushaartrimmer:

 • Hij werkt op een AA-batterij.
 • Dit lichtgewicht en compact model is multifunctioneel.
 • Deze neushaartrimmer kun je gemakkelijk schoonmaken.
 • Je kunt je oor- en neushaartjes ermee verwijderen en zelfs je wenkbrauwen trimmen.

3. Carmen NT1650

Sommige personen gaan uit van effectiviteit. Anderen kijken naar meegeleverde accessoires. Ben jij echter iemand die kiest voor een neushaartrimmer op basis van pijnloze resultaten? Dan kennen wij wellicht de beste neustrimmer voor jou. We verwijzen hier naar de Carmen NT1650. Dit apparaat is wellicht de beste neustrimmer voor jou, omdat hij compact is en pijnloos je oor- en neushaar trimt. Je krijgt er bovendien 2 opzetstukken en 2 bijbehorende kammen bij. Deze accessoires kun je gebruiken om je wenkbrauwen de perfecte vorm te geven. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van dit apparaat kun je dus meer dan alleen de haartjes in je neus en oren trimmen. Je bent hierdoor altijd verzekerd van een verzorgde uitstraling. Het is bovendien fijn te weten dat je meteen aan de slag kunt gaan met dit apparaat. Hij werkt namelijk op een AAA-batterijtje, dat wordt meegeleverd.

Carmen NT1650

Eigenschappen van de Carmen NT1650:

 • Je kunt met dit apparaat de ongewenste haartjes in je oren en neus verwijderen.
 • Met dit apparaat kun je desgewenst je wenkbrauwen trimmen om er verzorgd uit te zien.
 • Hij werkt op slechts 1 AAA-batterij en deze wordt meegeleverd, dus je kunt er meteen mee aan de slag gaan.
 • Dit apparaat voor droog gebruik wordt geleverd met een wenkbrauwtrimmer, kam van 3-5 mm en een kam van 6-8 mm.

4. Panasonic ER-GN30-K503

We weten allemaal dat mesjes van je scheer- of trimapparaat na een tijdje bot worden. Dit is niet fijn, omdat je er dan niet effectief meer mee kunt werken. Wil je dit probleem voorkomen? Is daarom de beste neustrimmer voor jou een variant met zelfslijpende mesjes? Dan kun je kiezen voor de Panasonic ER-GN30-K503. Dit apparaat is de beste neustrimmer voor jou. Hij heeft namelijk zelfslijpende SteelWave mesjes, die altijd scherp blijven. Bovendien gebruik je hem om gemakkelijk alle ongewenste haartjes in je neus en oren probleemloos te verwijderen. Na gebruik reinig je de trimmer als je er lang van wil genieten. Gelukkig is deze reiniging een fluitje van een cent. Hij heeft namelijk een slim reinigingssysteem, waardoor stoppels eenvoudig onder de kraan worden weggespoeld. Doordat deze trimmer waterbestendig is, kun je hem eenvoudig onder de douche gebruiken voor een aangenamere scheerervaring.

Panasonic ER-GN30-K503

Eigenschappen van de Panasonic ER-GN30-K503:

 • Haartjes in je neus en oren kun je door middel van de trimkop gemakkelijk verwijderen.
 • Hij trekt de ongewenste haartjes niet uit, maar knipt ze zodat je geniet van een pijnloze ervaring.
 • Het slimme reinigingssysteem zorgt ervoor dat stoppels eenvoudig onder de kraan weggespoeld kunnen worden.
 • Doordat hij waterbestendig is, kun je hem eenvoudig onder de douche gebruiken voor een aangenamere ervaring.

5. Philips Series 3000 NT3650/16

We hebben het tot nu toe voornamelijk gehad over eenvoudige, maar effectieve neushaartrimmers. Wil jij echter geen eenvoudig model hebben? Dan is de beste neustrimmer voor jou wellicht een geavanceerd model met diverse meegeleverde accessoires. Wij kennen een dergelijke variant, namelijk de Philips Series 3000 NT3650/16. Dit apparaat is voor jou wellicht de beste neustrimmer. Hij is namelijk gemakkelijk te gebruiken, maar wordt geleverd met enkele handige accessoires. Hierdoor brengt de trimmer allerlei extra mogelijkheden met zich mee. Zo kun je hem gebruiken om je oor- en neushaartjes gemakkelijk te trimmen. Desgewenst kun je ook ongewenste wenkbrauwhaartjes aanpakken met dit apparaat. Er is bij deze trimmer zelfs gezorgd voor de PrecisionTrim-technologie en een beschermend systeem. Hierdoor kun je eenvoudig en efficiënt te werk gaan, zonder trekkende bewegingen. Deze trimmer voor nat en droog gebruik wordt geleverd met een wenkbrauwkam, precisiekam van 5 mm en een reisetui.

Philips Series 3000 NT3650/16

Eigenschappen van de Philips Series 3000 NT3650/16:

 • Zijn handgreep met textuur heeft een aan-uitschuifschakelaar.
 • Doordat de benodigde AA-batterij wordt meegeleverd, ga je er meteen mee aan de slag.
 • Voor een aangename trimervaring beschikt hij over hoogwaardige roestvrijstalen mesjes.
 • Er is gezorgd voor een handige huidbeschermer, die voor een eenvoudige en veilige trimbeurt zorgt.
 • Dit apparaat dat op een AA-batterij werkt is volledig afspoelbaar en kan dus nat en droog gebruikt worden.

Sanne Janssen

Als hoofdredacteur stuur ik dagelijks onze team van specialisten aan om uitgebreide koopgidsen te produceren die jou ondersteunen bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Mijn doel is om jou te voorzien van waardevolle informatie waarmee je tijd en geld bespaart bij het vinden van de best mogelijke aankoop.