Vind hier de beste muggenlamp van 2024 door de top 5 te vergelijken!

Beste muggenlamp
Afbeelding
Product
Elektrische UV Muggenlamp - Muggenlamp -Vliegenlamp- Insectenlamp- Krachtige insectenlamp
MUGGENLAMP MET GRATIS STEKKER ! Bestrijd muggen en andere vliegende insecten heel eenvoudig met de muggenvanger! Ideaal voor in huis, de slaapkamer of camping / caravan door het compacte design, is het makkelijk om de anti-muggenlamp overal te plaatsen. Het blauwe UV-licht lokt de insecten naar de l... Meer bij Bol.com »

Set van 2 JC PREMIUM Insectenlampen / Muggenvanger / MosquitoKiller
Set van 2 JC PREMIUM MUGGENLAMPEN Met deze kwaliteitsvolle zuigende insectenlamp hebben deze vliegende insecten in uw huis, slaapkamer, caravan of tuin geen kans meer.De Muggenvanger beschikt over een blauw UV licht waardoor vliegende insecten zich aangetrokken voelen, daarnaast beschikt het ook ee... Meer bij Bol.com »

Tristar IV-3704 Insect Killer - UV LED muggenlamp - plug in-systeem - oververhittingsbeveiliging
Wil jij ook in de zomer met je ramen open te kunnen slapen zonder dat je nachtrust wordt verstoord door het gezoem of gesteek van een vervelende mug? Dankzij de Tristar IV-3701 muggenlamp is dit verleden tijd. Met 3 x 0.5 Watt UV LED lampen en een bereik van 20 m2 kan je deze insectenlamp makkelijk ... Meer bij Bol.com »

Vliegenlamp LED Flystopper HV300 L - 14W - 4000 Volt
Nieuwste model met 2 LED lampen- Zeer krachtige effectieve vliegenlamp. Tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten! Deze vliegenlampen van Flystopper wordten ook wel de "King Kong" van de vliegenlampen genoemd. En daar is een reden voor want waar de meeste vliegenlampen een hoogspanning... Meer bij Bol.com »

Luxe elektrische muggenlamp - Elektrische UV muggenlamp – Elektrische muggenvanger - UV - Insectenverdelger – Vliegenlamp – Muggen vanger – Muggendoder – Mosquito killer- Antimuggenlamp – Camping
Met deze Muggenvanger/lamp maken de vliegen en muggen geen kans meer bij u thuis. De Muggenvanger/lamp beschikt over een blauwe LED-lichtbron die muggen en vliegen aantrekt. Vervolgens heeft de Muggenvanger/lamp ook een geruisloze ventilator, die de vliegende insecten naar binnen zuigt. De Muggenvan... Meer bij Bol.com »

Benson Muggenlamp - Muggenvanger - Insectenlamp - Krachtige Muggenvanger - Zwart
De beste oplossing voor een muggenvrije woonomgeving! Opzoek naar een muggenvanger die echt effectief is? Door zijn 3 krachtige standen & automatische aan en uit schakelaar is dit echt de top of the bill! Zoek dan niet langer! Wij zijn opzoek gegaan naar een muggenvanger die echt effectief is!... Meer bij Bol.com »

Muggenlamp met UV Electro licht - Insectenlamp - Muggenstekker - met Schoonmaakdoekje
Met deze Blauwe UV insectenlamp hebben deze vliegende insecten in uw huis, slaapkamer, caravan of tuin geen kans meer. De Muggenvanger beschikt over een blauw UV licht waardoor vliegende insecten zich aangetrokken voelen en vervolgens in de het elektrische gedeelte worden gelokt. De Muggen lamp/vang... Meer bij Bol.com »

Vliegenlamp Flystopper HV16 - 16 Watt - 4000 Volt
Nieuwste model - Zeer krachtige effectieve vliegenlamp. Tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten! De Flystopper HV16 en 30 wordt ook wel de "King Kong" van de vliegenlampen genoemd. En daar is een reden voor want waar de meeste vliegenlampen een hoogspanningsrooster hebben van 1500 tot... Meer bij Bol.com »

HOFTRONIC Volt - Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt - Muggenlamp 16 Watt - Voor 50 m² - Insectenlamp met UV-licht - High Voltage - Met eurostekker en ophangbeugel
Volt - Dé High voltage muggenlamp van Nederland 4200 volt - dus ook tegen die grote blauwe bromvliegen Ben je dat vervelende gezoem ook zo zat? Klaar met de nachtelijke speurtochten naar muggen in je slaapkamer? Genoeg van vliegen tijdens je gezellige barbecue? Dan is deze insectenlamp iets voor... Meer bij Bol.com »

Vliegenlamp LED - Flystopper HV200 L - 10W - 4000 Volt
Nieuwste model met LED lampen- Zeer krachtige effectieve vliegenlamp. Tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten! Deze vliegenlampen van Flystopper worden ook wel de "King Kong" van de vliegenlampen genoemd. En daar is een reden voor want waar de meeste vliegenlampen een hoogspanningsro... Meer bij Bol.com »

We weten allemaal dat muggen en vliegen voor irritatie kunnen zorgen. Als je gestoken wordt door muggen, dan houd je er jeukende bulten van over. Vliegen zijn even vervelend, want ze gebruiken je gezicht en lichaam als landingsbaan. Beide van deze insecten zorgen ook voor vervelend gezoem in de nacht. Dergelijke insecten kunnen zelfs bacteriën en ziektes overbrengen. Daarom proberen de meesten van ons ze optimaal te bestrijden. Dit kun je op verschillende manieren doen. Eén daarvan is door een insectendoder te gebruiken. Ben je daarom op zoek naar de beste muggenlamp voor jouw behoeften? Dan houd je rekening met diverse zaken. Om je zoektocht te vergemakkelijken, hebben we dit artikel geschreven. Je kunt nu dus gemakkelijk de beste muggenlamp voor jouw behoeften vinden.

Beste muggenlamp van 2024

Het uitkiezen van de beste muggenlamp hoeft niet moeilijk te zijn. Je kiest namelijk gewoon voor een model dat bij je past. Denk er bijvoorbeeld aan dat sommige varianten ideaal zijn voor gebruik binnenshuis. Andere modellen werken juist perfect buitenshuis. De verschillende lampen kunnen bovendien ook unieke werkwijzen hebben. Zo werkt het ene model op basis van een ventilator, terwijl het andere model op basis van elektriciteit werkt. Er zijn zelfs varianten waar je een lokmiddel in zet. Je hebt dus keuze zat. Om je op weg te helpen, hebben wij een top 5 samengesteld. Deze top 5 is tot stand gekomen aan de hand van de best verkochte varianten van dit moment. Bovendien recenseren we elke lamp uit de top 5. Hierdoor kun je de verschillende varianten met elkaar vergelijken en de beste muggenlamp voor jouw behoeften uitkiezen.

1. Muggenlamp USB Insectenlamp (Merkloos)

Ben je op zoek naar een effectieve insectenlamp? Dan zullen sommige personen je adviseren om te kiezen voor een variant van een bekend merk. Toch is dat niet altijd nodig. Er zijn namelijk ook producten van onbekende merken of zelfs merkloze varianten die effectief zijn. Wil je daarom het liefst een effectieve, merkloze USB insectenlamp aanschaffen? Dan is de beste muggenlamp voor jou de Muggenlamp USB Insectenlamp (Merkloos). Dit model is ideaal voor jou, omdat hij zeer effectief is. Hij is geen apparaat met allerlei toeters en bellen, maar hij doet wat hij moet doen. Daarnaast heeft hij een veilige werking. Het apparaat is tevens compact, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen wanneer hij niet in gebruik is. Dankzij het grote bereik van maar liefst 50 meter kun je muggen optimaal bestrijden.

Muggenlamp USB Insectenlamp (Merkloos)

Eigenschappen van de Muggenlamp USB Insectenlamp (Merkloos):

 • Dankzij de effectieve werking heb je geen last meer van muggen.
 • Deze staande insectenlamp kun je het liefst binnenshuis gebruiken.
 • Dit apparaat heeft een groot bereik van maar liefst 50 meter, dus je kunt muggen optimaal bestrijden.
 • Hij is compact, waardoor je hem gemakkelijk een plek kunt geven en je hem eenvoudig kunt opbergen.

2. MaxxHome GB-30L LED Insectendoder – Vliegenlamp – 20xLED

We hebben gezien dat de vorige muggenlamp een eenvoudig model is. Het kan echter dat jij behoefte hebt aan een geavanceerder model. Wil je bovendien diverse vervelende insecten bestrijden? Dan is de MaxxHome GB-30L LED Insectendoder – Vliegenlamp – 20xLED de beste muggenlamp voor jou. Deze krachtige vliegenlamp voorkomt namelijk dat insecten in je buurt komen. Bovendien kun je hem vrijwel overal neerzetten, want hij heeft een mooi design. Dit apparaat werkt op basis van ledlampen, die energiezuinig zijn. Doordat de lampen in het midden van het toestel zijn, kunnen vliegende insecten langs 2 kanten opgevangen worden. Wanneer ze het toestel in vliegen, worden ze geëlektrocuteerd door het hoogspanningsrooster. Vervolgens worden ze opgevangen in het handige opvangbakje aan de onderzijde van het apparaat. Dit bakje kun je eenvoudig legen. De lamp heeft dus een super eenvoudige en gebruiksvriendelijke werking.

MaxxHome GB-30L LED Insectendoder – Vliegenlamp – 20xLED

Eigenschappen van de MaxxHome GB-30L LED Insectendoder – Vliegenlamp – 20xLED:

 • Je kunt deze insectendoder zowel binnen- als buitenshuis gebruiken.
 • De vliegenlamp met een bereik van 70 meter kun je ophangen of los plaatsen.
 • Hij heeft een effectieve werking en maakt gebruik van energiezuinige UV-ledlampen.
 • Geëlektrocuteerde insecten worden in een gemakkelijk te legen opvangbakje opgevangen.

3. Flystopper Vliegenlamp HV30 – 30 Watt – 4000 Volt

Als je last hebt van vliegende insecten, dan is het handig om een insectenlamp in huis te hebben. Echter, sommige personen hebben meer last van deze insecten dan andere personen. Daarom is een eenvoudige lamp perfect voor sommige huishoudens, terwijl andere huishoudens een krachtigere variant nodig hebben. Ben jij op zoek naar een zeer krachtig model? Dan raden we de Flystopper Vliegenlamp HV30 – 30 Watt – 4000 Volt. Dit model is wellicht de beste muggenlamp voor jou, omdat hij zeer krachtig is. Hij heeft namelijk een magnetische transformator van 4000 volt. Je kunt dus ook de grootste bromvlieg doden met deze lamp. Zijn werking is eenvoudig. Twee krachtige 15 watt UV-lampen trekken de vliegende insecten aan. Hierna worden ze geëlektrocuteerd door het hoogspanningsrooster. De dode insecten vallen in een bakje, dat je eenvoudig kunt verwijderen en legen. Gemakkelijk toch?

Flystopper Vliegenlamp HV30 - 30 Watt - 4000 Volt

Eigenschappen van de Flystopper Vliegenlamp HV30 – 30 Watt – 4000 Volt:

 • Dit apparaat kun je overal los plaatsen of je kunt hem met de bijgevoegde ketting ophangen.
 • Hij heeft een eenvoudige, maar krachtige en efficiënte werking waarbij insecten geëlektrocuteerd worden.
 • Er is gezorgd voor een uniek design waardoor vliegende insecten vanuit vrijwel elke richting het apparaat in kunnen.
 • Doordat er gezorgd is voor een magnetische transformator, heeft dit model een langere levensduur dan reguliere elektrische transformators.

4. Eurom Insectendoder – vliegenlamp Fly Away 16-2 – 2×8 Watt – UV 100m²

De werking van diverse insectendoders kan verschillen. Zo gebruik je het ene model om insecten te elektrocuteren. Andere modellen werken op basis van ventilatoren. Je kunt zelfs kiezen voor een model dat werkt op basis van een lokmiddel. Wil je het liefst een combinatie hebben van 2 technieken om vervelende insecten optimaal te bestrijden? Dan kennen wij de beste muggenlamp voor jou. We verwijzen hier naar de Eurom Insectendoder – vliegenlamp Fly Away 16-2 – 2×8 Watt – UV 100m². Dit model is perfect voor jou, omdat hij insecten elektrocuteert zodra ze tegen de lamp aanvliegen. Bovendien heeft hij ook een lokmiddel reservoir. Je kunt insecten dus optimaal naar de lamp lokken. Zo kun je overdag weer lekker werken en ’s nachts weer lekker slapen.

Eurom Insectendoder - vliegenlamp Fly Away 16-2 - 2x8 Watt - UV 100m²

Eigenschappen van de Eurom Insectendoder – vliegenlamp Fly Away 16-2 – 2×8 Watt – UV 100m²:

 • Hij heeft twee TL buizen van 8 watt.
 • Dit model bestrijdt insecten door ze te elektrocuteren wanneer ze tegen de lamp aanvliegen.
 • Doordat hij beschikt over een lokmiddel reservoir kun je insecten optimaal naar de lamp lokken.
 • Desgewenst kun je deze insectenlamp ophangen, want je krijgt er een handige ophangketting bij.

5. B.K Label-Cyclone pro Hang Anti Muggenlamp (Merkloos)

Je hebt gezien dat veel insectenlampen insecten bestrijden door middel van elektrocutie. Echter, dit is enigszins schadelijk voor het milieu. Is daarom de ideale lamp voor jou een variant die niet op basis van elektrocutie werkt? Dan is de B.K Label-Cyclone pro Hang Anti Muggenlamp (Merkloos) de beste muggenlamp voor jou. Dit apparaat gebruik je, omdat hij een veilige en milieuvriendelijke werking heeft. Hij maakt namelijk gebruik van uv-licht om muggen te lokken. Dit licht is zelfs onschadelijk voor kinderen en zwangere vrouwen. Doordat er bovendien geen gebruik gemaakt wordt van geluid, geur of een hoge wattage is deze muggenvanger ook milieuvriendelijk. Hij heeft een eenvoudige werking. Vliegende insecten worden door de uv-lichtring aangetrokken. Wanneer ze in de buurt van de lamp komen, komen ze vast te zitten in de kooi. Hierna worden ze automatisch vervoerd naar het afvalbakje onder de lamp. Ze kunnen daar niet uit ontsnappen.

B.K Label-Cyclone pro Hang Anti Muggenlamp (Merkloos)

Eigenschappen van de B.K Label-Cyclone pro Hang Anti Muggenlamp (Merkloos):

 • Je sluit hem via een snoer aan en bedient hem met een touch toets.
 • Deze muggenvanger kun je zowel binnen- als buitenshuis gebruiken.
 • Houd er rekening mee dat hij een beetje licht geeft in het donker door de UV technologie.
 • Doordat hij geen gebruik maakt van geur, hoge wattage of geluid, is dit model enorm milieuvriendelijk.
 • Het uv-licht waar hij vliegende insecten mee lokt is onschadelijk, ook voor zwangere vrouwen en kinderen.

Sanne Janssen

Als hoofdredacteur stuur ik dagelijks onze team van specialisten aan om uitgebreide koopgidsen te produceren die jou ondersteunen bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Mijn doel is om jou te voorzien van waardevolle informatie waarmee je tijd en geld bespaart bij het vinden van de best mogelijke aankoop.