Hier vind je de beste mp3 speler van 2020. Vergelijk de top 5!

Beste mp3 speler

Wil je graag je favoriete muziek beluisteren, ongeacht waar je je bevindt? Dan is het handig als je een of ander draagbaar apparaat hebt waar je muziek op kunt afspelen. Velen denken in dit geval aan hun smartphone. Echter, om de batterij van je smartphone te besparen kun je liever een mp3-speler gebruiken. Ben je daarom op zoek naar de beste mp3 speler voor jouw behoeften? Dan kun je letten op verschillende factoren. Zo is het handig om na te gaan wat je precies met het apparaatje wil doen. Sommige varianten bieden namelijk meer mogelijkheden dan alleen het beluisteren van muziek. Denk er maar aan dat bepaalde varianten beschikken over Bluetooth, radio-ondersteuning of zelfs een videoscherm. Verder kun je nagaan of je ook wil internetten op de mp3-speler en hoeveel muziek je erop wil opslaan. Aan de hand van deze punten kun je jouw beste mp3 speler uitkiezen.

Beste mp3 speler van 2020

Hierboven heb je gelezen op welke factoren je kunt letten bij het uitkiezen van een mp3-speler. Voor veel personen kan het ondanks deze hulpmiddelen moeilijk zijn om de beste mp3 speler uit te kiezen. Dit komt doordat er veel keuzemogelijkheden zijn. Wij willen je zoektocht vergemakkelijken. Daarom zijn we voor je op zoek gegaan naar de best verkochte modellen van dit moment. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. In deze top 5 kom je mp3-spelers tegen van verschillende merken en ook met verschillende mogelijkheden en designs. Hierdoor komt iedereen aan zijn trekken. We begrijpen dat je niet voor de eerste de beste mp3-speler zal kiezen. Daarom hebben we elke variant uit de top 5 afzonderlijk gerecenseerd. Lees deze recensies en vergelijk de verschillende modellen om jouw beste mp3 speler te vinden.

1. Denver MPS-409

Intussen weet je dat je een mp3-speler voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld graag muziek beluisteren tijdens het fitnessen? Dan is een kleine mp3-player wellicht ideaal. Klinkt een klein model als de beste mp3 speler voor jou? Dan raden we de Denver MPS-409 aan. Dit model is wellicht de beste mp3 speler voor jou, omdat hij zeer klein is. Hij heeft bovendien een handige clip. Dankzij deze clip neem je de speler gemakkelijk overal mee naartoe. Daarbij maakt het niet uit of je naar het werk of naar school reist of dat je sport. In alle gevallen blijft hij netjes op zijn plek zitten. Dit apparaat is bovendien handig, omdat er is gezorgd voor een eenvoudige bediening met 5 knoppen. Hij heeft een geheugen van 4 GB dus je kunt er ongeveer 1000 liedjes op opslaan.

Denver MPS-409 beste mp3 speler

Eigenschappen van de Denver MPS-409:

 • Hij heeft een handige clip, waarmee je hem aan je kleding vastmaakt.
 • Dankzij het geheugen van 4 GB kun je er honderden liedjes op opslaan.
 • Doordat hij slechts 5 knopjes heeft, is hij super gemakkelijk te gebruiken.
 • Bij aankoop van deze speler krijg je een USB-kabel en oordopjes meegeleverd.
 • Zijn ingebouwde batterij maakt het mogelijk om tot 4 uur lang muziek te beluisteren.
 • Dit apparaat met een shuffle-modus heeft een klein formaat, waardoor hij ideaal is voor hardlopers.

2. Difrnce MP855

We hebben het hierboven gehad over een relatief kleine mp3-speler. Het handig van kleine varianten is dat je ze gemakkelijk met je mee kunt nemen. Echter, sommige personen vinden het niet fijn als hun muziekapparaat geen display heeft. Op een display kun je immers songinformatie aflezen of soms zelfs video’s bekijken. Is daarom de beste mp3 speler voor jou een soortgelijke variant als het bovenstaande model? Maar moet hij beschikken over een display? Dan kun je kiezen voor de Difrnce MP855. Dit apparaat is de beste mp3 speler voor jou. Hij is namelijk ook een klein model met een handige clip. Echter, hij beschikt over een 1,1 inch lcd-display. Op het display kun je songinformatie aflezen terwijl je je favoriete muziek beluistert. Net zoals het vorige model heeft ook deze speler een geheugen van 4 GB. Hij heeft echter ook een mobiele data-opslag-functie.

Difrnce MP855

Eigenschappen van de Difrnce MP855:

 • Er is gezorgd voor ID3-tag ondersteuning voor de weergave van songinformatie.
 • Hij heeft een high-contrast 1,1 inch lcd-display met 7-kleuren achtergrondverlichting.
 • Mp3- en WMA-muziekbestanden worden ondersteund en hij ondersteunt ook Windows 98/Me/2000/XP/Vista.
 • Dit compacte apparaat met een USB 2.0-aansluiting en een geheugen van 4 GB heeft een mobiele data-opslag-functie.

3. Nikkei NMP3BK

Tot nu toe hebben we het alleen gehad over mp3-spelers waar je zelf muziek op moet opslaan. Is de beste mp3 speler voor jou echter voorzien van een radio- en recording-functie? Dan kun je kiezen voor de Nikkei NMP3BK. Dit apparaat is wellicht de beste mp3 speler voor jou. De digitale audiospeler heeft namelijk een radio- en recording-functie. Je kunt dus gemakkelijk je favoriete radiostations beluisteren. Daarnaast kun je ook gerust je eigen muziek op het apparaat opslaan. Hij heeft immers een intern geheugen van 4 GB. Vind je dit geheugen niet genoeg? Geen nood! Je kunt het geheugen namelijk uitbreiden door een micro-SD-kaart tot 16 GB erin te zetten. Hierdoor heb je veel mogelijkheden als je op stap gaat. Hij heeft tevens een lange speelduur van 10 uur en is gemakkelijk te bedienen.

Nikkei NMP3BK

Eigenschappen van de Nikkei NMP3BK:

 • Dit apparaat kun je gemakkelijk bedienen.
 • Hij heeft een lange speelduur tot wel 10 uur.
 • Zijn ingebouwde microfoon stelt je in staat om opnames te maken voor notities.
 • Er is gezorgd voor een intern geheugen van 4 GB, dat je kunt uitbreiden tot 16 GB.
 • Dankzij het compacte en lichtgewicht formaat neem je hem gemakkelijk met je mee.
 • Voor extra mogelijkheden heeft hij een ingebouwde FM-tuner zodat je naar je favoriete radiostations kunt luisteren.

4. SanDisk Clip Sport Plus 16GB

We hebben aangehaald dat een mp3-speler handig is voor sporters. Je sport immers prettiger als je tegelijkertijd naar muziek luistert. Echter, wat doe je als je muziek beluistert tijdens het trainen en het begint te regenen? De meeste apparaten mogen namelijk niet nat worden. Is daarom de beste mp3 speler voor jou een waterbestendige variant? Dan kies je voor de SanDisk Clip Sport Plus 16GB. Dit apparaat is de beste mp3 speler voor jou, omdat hij waterbestendig is. Hierdoor kun je gerust doortrainen als het begint te regenen. Je hebt dus de vrijheid om te trainen zoals je wil. Dit wordt zelfs bekrachtigd door het draadloze ontwerp. Je kunt dus je favoriete sportmuziek draadloos beluisteren dankzij de Bluetoothverbinding. Zelfs bij langdurige trainingen kun je de hele tijd muziek beluisteren. Dit apparaat heeft namelijk een capaciteit van 16 GB. Hij is tevens voorzien van FM-radio.

SanDisk Clip Sport Plus 16GB

Eigenschappen van de SanDisk Clip Sport Plus 16GB:

 • Verveel je van je opgeslagen muziek, dan kun je gerust FM-radio beluisteren.
 • Hij heeft een grote capaciteit van 16 GB en een maximale speeltijd van 20 uur.
 • Doordat deze mp3-speler geleverd wordt met een handige clip, kun je hem bevestigen aan je kleding.
 • Er is gezorgd voor draadloze Bluetooth technologie, die zorgt voor de nodige vrijheid tijdens het sporten.
 • Dit apparaat is waterbestendig, dus hij is klaar voor een modderige mountainbiketocht of regenachtige training.

5. Sony NW-E394 Walkman

De vorige mp3-spelers die we hebben gerecenseerd zijn allemaal vrij eenvoudig. Dat maakt natuurlijk niets uit als je gewoon muziek wil beluisteren. Echter, er zijn ook geavanceerdere modellen waarbij je bijvoorbeeld minder last hebt van ruis. Klinkt zo’n model als de beste mp3-speler voor jou? Kies dan voor de Sony NW-E394 Walkman. Dit model is de beste mp3 speler voor jou, omdat hij relatief geavanceerd is. Zo ben je bij dit lichtgewicht apparaat verzekerd van een goede geluidskwaliteit. Er is namelijk gezorgd voor de ClearAudio+ technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je 30% minder last hebt van ruis en omgevingsgeluiden dan bij conventionele apparaten. Je muziek klinkt dus keer op keer helder. Dit apparaat heeft bovendien een ingebouwde FM-tuner, waarop je 30 voorkeurszenders kunt instellen. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar je favoriete radiostations. Deze 8 GB mp3-speler kun je na 1 keer opladen zelfs 35 uur gebruiken!

Sony NW-E394 Walkman

Eigenschappen van de Sony NW-E394 Walkman:

 • Nadat je hem één keer hebt opgeladen, kun je er 35 uur lang gebruik van maken.
 • Je kunt bij elk nummer rekenen op krachtige baslijnen en een consistent volumeniveau.
 • Hij ondersteunt verschillende muziekformaten, waardoor je veel afspeelmogelijkheden hebt.
 • Dankzij de Clear Audio+ technologie klinkt het heldere stereogeluid net als bij de originele opname.
 • Vanuit Windows Verkenner en iTunes kun je je favoriete nummers, video’s en afspeellijsten naar de mp3-speler slepen.