Op zoek naar de beste mandoline van 2020? Vergelijk hier de top 5!

Beste mandoline

We weten allemaal dat je je groenten en fruit kunt snijden met een keukenmes. Echter, sommige personen maken gebruik van een groentesnijder oftewel een mandoline.

Product
1. Benriner keukenmandoline - Japans - 64mm - Kunststof Meer »
2. Mandoline - Vlijmscherp - Keukensnijder – Groentesnijder – Incl. Anti Snij Handschoenen en Snij Hulp - Qwality Meer »
3. OXO Good Grips Handmandoline - met restenhouder Meer »
4. Mandoline V-blade All in one - centreer mes - roestvrij staal - julienne, plakjes of blokjes - keukensnijder - snijmachine - groentesnijder Meer »
5. Saveur Royal® Premium V-Blade Mandoline met EXTRA Snijbestendige Handschoen met 5 snijbladen- Julienne Snijder. Perfect voor het snijden van voedsel, fruit en groenten. Keukensnijder Mandoline Snij apparaat Groentesnijder Meer »
6. Multifunctionele groentesnijder - Mandoline - Uiensnijder - Groentensnijder - Keukensnijder - 15 delig Meer »
7. 15-Delige Groentesnijder - Groentensnijder - Groentehakker - Slicer Dicer - Mandoline Keukensnijder - Allessnijder Meer »
8. Solocare Multifunctionele Groentesnijder - 15-delige Mandoline Snijmachine - RVS messen Meer »
9. Lekro 12-delige Groentesnijder met Glazen Ovenschaal - Mandoline - Uiensnijder - Frietsnijder - Groentensnijder- Anti-slip mat - Glas & RSV Meer »
10. Dinser 17-Delige Groentesnijder RVS - Uiensnijder - Mandoline Keukensnijder – Groentehakker - Uienhakker - Frietsnijder - Appelsnijder - Anti-slip - Inclusief GRATIS Dunschiller & Snijhandschoen Meer »

Wat maakt een groentesnijder dan zo uniek? Met dit keukenhulpje kun je groenten of fruit in gelijke plakken, reepjes of blokjes snijden. Bovendien gaat het snijden van je groenten en fruit hierdoor veel sneller. Dit komt doordat je het te snijden product gewoon over de mesjes van de groentesnijder beweegt. Doordat dergelijke groentesnijders in allerlei soorten en maten voorkomen, kan het moeilijk zijn om de beste mandoline uit te kiezen. Toch zijn er manieren om het ideale model uit te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een variant met demonteerbare snijbladen. Hierdoor kun je namelijk variëren in snijdikte. Daarnaast zijn bepaalde varianten vaatwasmachinebestendig. Jouw voorkeuren bepalen dus welke variant de beste mandoline voor jou is.

Beste mandoline van 2020

Je hebt gezien dat je op verschillende zaken kunt letten als je op zoek gaat naar een nieuwe groentesnijder. Er zijn echter enorm veel verschillende modellen verkrijgbaar. Hierdoor wordt het een stuk moeilijker om de beste mandoline uit te kiezen. Je hoeft gelukkig niet te vrezen. We helpen je namelijk op weg. In dit artikel vertellen we je over de top 5 varianten. Deze top 5 is samengesteld aan de hand van de best verkochte modellen van dit moment. Nadat we hadden onderzocht welke modellen het populairst zijn, hebben we een selectie gemaakt. Deze selectie bestaat uit groentesnijders van verschillende merken en verschillende prijsklassen. We hebben zelfs gekozen voor modellen met verschillende soorten messen en snijdiktes. Hierdoor komt iedereen aan zijn trekken. Lees dus gauw de recensies, vergelijk de verschillende modellen met elkaar en kies jouw beste mandoline gemakkelijk uit!

1. Groentesnijder – Uiensnijder (Merkloos)

Uien worden in verschillende gerechten gebruikt. Daarom weten de meesten van ons dat we tranen in de ogen kunnen krijgen tijdens het snijden van uien. Het kan ook voorkomen dat, tijdens het snijden van je uien of andere groenten, je jezelf in je vingers snijdt. Dit alles behoort tot het verleden als je een groente- of uiensnijder gebruikt. Is de beste mandoline voor jou daarom een groente- of uiensnijder, die snel en veilig werkt? Kies dan voor de Groentesnijder – Uiensnijder (Merkloos). Wij vinden dat dit model de beste mandoline voor jou is. Hij is namelijk relatief eenvoudig en zorgt ervoor dat je gemakkelijk en veilig je uien en groenten kunt snijden. Dit proces verloopt bovendien snel, waardoor je kookproces ook sneller verloopt. Nadat je hem hebt gebruikt, kun je deze uiensnijder gemakkelijk reinigen. Je krijgt er namelijk een tool bij voor het eenvoudig reinigen van het keukenhulpje.

Groentesnijder - Uiensnijder (Merkloos)

Eigenschappen van de Groentesnijder – Uiensnijder (Merkloos):

 • Met deze groentesnijder kun je snel, gemakkelijk en veilig groenten en fruit snijden.
 • Door dit keukenhulpje te gebruiken, bespaar je veel tijd met het snijden van groenten.
 • Hij komt met 7 verschillende messen, een eierscheider, opvangbak, schoonmaak tool, klapbare deksel en een vergiet.
 • De uiensnijder kun je gemakkelijk reinigen dankzij de schoonmaak tool en het feit dat hij vaatwasmachinebestendig is.

2. Nicer Dicer Chef – 15-delig

De vorige groentesnijder die we hebben gerecenseerd is een relatief eenvoudig model. Er zijn echter ook geavanceerdere modellen. Is een super geavanceerd model de beste mandoline voor jou? Dan koop je binnenkort de Nicer Dicer Chef – 15-delig. Dit keukenhulpje is wellicht de beste mandoline voor jou. Hij brengt namelijk talloze mogelijkheden met zich mee. Je kunt deze groentesnijder onder andere gebruiken om grotere stukken groente te snijden. Bovendien is het ook mogelijk om grotere hoeveelheden tegelijk te snijden. Hij heeft namelijk een extra grote vierkante opvangbak met een inhoud van 3300 ml. Je hoeft bovendien niet alle groente- of fruitsoorten in blokjes te snijden. Je kunt met dit keukenhulpje namelijk ook staafjes, plakjes, reepjes, julienne snijden. Zelfs raspen is mogelijk met dit apparaatje. Nadat je je groenten en fruit op de gewenste manier hebt gesneden, kun je hem gemakkelijk reinigen. Het apparaat heeft namelijk een zelfreinigende functie.

Nicer Dicer Chef - 15-delig

Eigenschappen van de Nicer Dicer Chef – 15-delig:

 • Met een druk op de knop maak je het snijdeksel schoon.
 • Zijn extra grote G-NOX messen blijven scherp en roesten niet.
 • Na het eten kun je hem gemakkelijk in de vaatwasmachine reinigen.
 • Snijden gaat super gemakkelijk dankzij de geoptimaliseerde hefboomwerking.
 • Hij brengt talloze mogelijkheden met zich mee dankzij de meegeleverde accessoires.
 • De groentesnijder snijdt blokjes, staafjes, plakjes, reepjes, julienne en hij kan raspen.
 • Dankzij de ongecompliceerde uitwisseling van veelzijdige mes-inzetten heb je maximale flexibiliteit.

3. OXO Good Grips Rasp- en snijset, compleet

Veel personen vinden het handig om een uitgebreide groentesnijder in huis te hebben. Zo hebben ze vele snijmogelijkheden. Er zijn echter ook personen die niet steeds op zoek willen gaan naar de juiste messen of opzetstukken. Daarom willen dergelijke personen het liefst een compact apparaatje waar ze gemakkelijk mee kunnen snijden. Kun je je hierin terugvinden? Dan is de beste mandoline voor jou de OXO Good Grips Rasp- en snijset, compleet. Dit model is de beste mandoline voor jou, omdat hij alles heeft wat nodig is om te snijden en raspen. Hij is dus gemakkelijk te gebruiken en is bovendien compact. Daarnaast komt deze rasp- en snijset met grove en ook minder grove rasp oppervlakken. Je krijgt er zelfs snijoppervlakken bij om recht en julienne te snijden. Ondanks het eenvoudig design, is dit model dus toch veelzijdig. Je kunt ieder kleur-gecodeerd oppervlak boven een schaal of bord gebruiken!

OXO Good Grips Rasp- en snijset, compleet

Eigenschappen van de OXO Good Grips Rasp- en snijset, compleet:

 • Zijn handgreep zorgt voor een vaste, comfortabele grip.
 • Je kunt de oppervlakken en de opvangbak opbergen in de sleuven van het opbergsysteem.
 • Hij komt met grove en minder grove raspoppervlakken en snijoppervlakken om recht en julienne te snijden.
 • Er zijn antislip voetjes, die ervoor zorgen dat de opvangbak blijft staan terwijl je bezig bent te raspen of snijden.
 • De verschillende oppervlakken zijn kleur-gecodeerd en kunnen boven een schaal of bord gebruikt worden of op het deksel geplaatst worden.

4. W&Z Multifunctioneel groentesnijder

We hebben reeds gesproken over een zeer geavanceerde groentesnijder. Daarbij ging het om een set, die uit vijftien delen bestond. Vind je dat een dergelijk model het beste bij je past, maar was dat model niet jouw beste mandoline? Dan raden wij de W&Z Multifunctioneel groentesnijder aan. Dit model komt in veel opzichten overeen met de andere 15-delige set uit deze reeks. Echter, hij is in staat om behalve groenten en fruit ook ander voedsel te snijden. Daarom is dit model wellicht de beste mandoline voor jou. Door te werken met dit model kun je tijd besparen bij het voorbereiden van je eten. Je kunt er moeiteloos kleine stukjes groenten en/of fruit mee snijden dankzij de scherpe, roestvrijstalen messen. Hierbij beslis je zelf of je groente of fruit in grote of kleine blokjes wordt gesneden. Bovendien is deze 15-delige set gemakkelijk op te bergen en schoon te maken.

W&Z Multifunctioneel groentesnijder

Eigenschappen van de W&Z Multifunctioneel groentesnijder:

 • Na gebruik kun je deze multifunctionele groentesnijder gemakkelijk opbergen.
 • Je kunt er veilig, efficiënt en eenvoudig voedsel mee snijden, waardoor je veel tijd bespaart.
 • Hij heeft een fijne vormgeving met een handig handvat en is gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk RVS en ABS-plastic.
 • De set bestaat onder andere uit een deksel, opvangbak, opvangmandje, diverse raspen, diverse blokjessnijders, een eigeelscheider en een messenhouder.

5. Westmark Vario Mandoline Met Draaiknop

We hebben in dit artikel verschillende groentesnijders beschreven. Sommige varianten zijn multifunctioneel, terwijl andere modellen juist eenvoudig zijn. Afhankelijk van jouw voorkeuren kies je voor een variant die bij je past. Wil jij geen super geavanceerd model hebben, maar wil je wel kunnen variëren met snijdiktes en snijvormen? Dan kennen we de beste mandoline voor jou. We verwijzen hier naar de Westmark Vario Mandoline Met Draaiknop. Dit model is wellicht de beste mandoline voor jou, omdat hij eenvoudig is, maar toch veel mogelijkheden met zich meebrengt. Met dit apparaatje kun je sticks, schijven en dikke of dunne julienne snijden. Hierdoor snijd je je komkommers, aardappelen, appels, wortelen en ander voedsel gemakkelijk en naar wens. De snijdikte kun je gemakkelijk instellen met de draaiknop. Er is zelfs gezorgd voor een veilige restenhouder. Ga er dus gauw mee aan de slag en geniet er dankzij de duurzame materialen lang van!

Westmark Vario Mandoline Met Draaiknop

Eigenschappen van de Westmark Vario Mandoline Met Draaiknop:

 • Er is gezorgd voor een veilige restenhouder.
 • De snijdikte stel je gemakkelijk in met de stelknop.
 • Je kunt er sticks, schijven en dikke of dunne julienne mee snijden.
 • Hij is gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardig stootvast ABS-kunststof.