Vergelijk de top 5 en vind hier de beste dagcreme voor de oudere huid van 2024!

Beste dagcreme voor de oudere huid

De meesten van ons vinden de gevolgen van ouder worden niet prettig. Echter, we worden allemaal ouder. Daar kunnen we niets aan doen. Waar je wel wat aan kunt doen, is het wegwerken van sommige ouderdomsverschijnselen.

Afbeelding
Product
NIVEA Essentials Voedende Dagcrème Droge huid SPF30 - 50ml
NIVEA Essentials Voedende dagcrème is ontwikkeld om je droge huid diep te voeden. De formule met NIVEA Moisture Care Complex en natuurlijke amandelolie hydrateert je huid intensief tot 24 uur, waardoor het eigen vochtniveau van je huid in balans wordt gebracht. De crème met Shea Butter voedt en ve... Meer bij Bol.com »

NIVEA Essentials - Hydraterende Dagcrème - Normale Gemengde huid SPF30
NIVEA Essentials Hydraterende voor de normale tot gemende huid Dagcrème is een geweldige aanvulling op uw dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine. Het hydrateert intensief tot 24 uur en brengt zo het eigen vochtniveau van je huid in evenwicht. De formule met NIVEA Moisture Care Complex, Vitamine E en... Meer bij Bol.com »

NIVEA Q10 Power +Extra Voedend Anti-Rimpel - Dagcrème - Droge huid - 50 ml
NIVEA Q10 Power +Extra Voedend: een dagcrème die je huid beschermt, extra energie geeft en het huidverouderingsproces bestrijdt. Het bevat Q10 die 100% identiek is aan het huideigen Q10. De dagcrème bevat Q10, Creatine en Arganolie. De Q10 remt de natuurlijke huidveroudering af en is een bescherme... Meer bij Bol.com »

Neutrogena Retinol Boost 2-delige set, dag- en nachtcrème, anti-aging formule voor een beschermde, jong en gezond uitziende huid, 2 x 50 ml
De Neutrogena Retinol Boost 2-delige set biedt een volledige gezichtsverzorging routine om je huid optimaal in de watten te leggen. Ontwikkeld door dermatologen - een goede gezichtsverzorging routine is het halve werk. Deze ultieme set bestaat uit een dagcrème en nachtcrème. De Neutrogena Retinol ... Meer bij Bol.com »

Vichy Neovadiol Rose Platinum - Dagcrème - voor doffe huid na de overgang - 50ml
Algemeen Neovadiol Rose Platinum dagcrème heeft een voedende en versterkende formule voorzien van bijenwas en mineralen, die snel door de huid wordt geabsorbeerd waarna deze gelijk comfortabeler aanvoelt. Een rijke textuur, die de huid tegelijkertijd opfrist. De huid straalt, met een mooie gloed ... Meer bij Bol.com »

Vichy Neovadiol Peri-Menopauze Verstevigende Liftende - Dagcrème - voor Droge Huid - 50ml
Algemeen Zeer geconcentreerde dagcrème met hyaluronzuur speciaal geformuleerd voor droge huid. De anti-age crème helpt zichtbare tekenen van huidveroudering door de overgang ofwel menopauze tegengaan. Op basis van nieuw inzicht over de invloed van hormonale veranderingen op de huid tijdens en na... Meer bij Bol.com »

L’Oréal Paris Triple Active Dagcrème Normale tot Gemengde Huid - 50 ml
LOral Paris Triple Active Fresh DagcremeNa het aanbrengen is de huid tot 24 uur lang perfect gehydrateerd en beschermd tegen dagelijkse schadelijke invloeden. De huid straalt en voelt comfortabel. Geschikt voor de normale tot gemengde huid. Hydrateert 24u: garandeert een optimale hydratatie van de ... Meer bij Bol.com »

Vichy Neovadiol Peri-Menopauze Liftende Dagcrème Normale Huid 50ml
Tijdens de perimenopauze leiden hormoonschommelingen vaak tot een versnelde veroudering van de huid, met als gevolg een verlies aan elasticiteit, huiddichtheid en gezichtscontouren.NEOVADIOL VERSTEVIGENDE LIFTENDE DAGCRÈME van Vichy reactiveert de huidmechanismen: elasticiteit, stevigheid, droge hu... Meer bij Bol.com »

L’Oréal Paris Triple Active Hydraterende Dagcrème - Droge en Gevoelige huid - 50ml
L'Oréal Paris Triple Active Dagcrème voor de Droge Huid met driedubbele werking• Hydrateert langdurig: de ingrediënten in de crème versterken het vermogen van je huid om water vast te houden • Beschermt je huid tegen schadelijk effecten van UV-straling en vroegtijdige huidveroudering • Laa... Meer bij Bol.com »

L'Oréal Paris Triple Active Dagcrème - 2 x 50 ml - Voordeelverpakkking - Gecombineerde & Droge Huid
LOral Paris Triple Active Fresh DagcremeNa het aanbrengen is de huid tot 24 uur lang perfect gehydrateerd en beschermd tegen dagelijkse schadelijke invloeden. De huid straalt en voelt comfortabel. Geschikt voor de droge of gevoelige huid. Hydrateert 24u: garandeert een optimale hydratatie van de hu... Meer bij Bol.com »

Denk er maar aan dat je huid er minder mooi uitziet naarmate je ouder wordt. Dit komt doordat de huid minder collageen produceert. Hierdoor verzwakt je huid en verliest deze de elasticiteit en haar volume. Je krijgt dan last van allerlei tekenen zoals rimpels, kraaienpootjes, pigmentvlekken, enzovoorts. Wil je echter de vitaliteit en veerkracht van je huid behouden? Dan moet je deze ondersteunen, verstevigen en versterken. Dit doe je door de juiste producten te gebruiken. Denk maar aan producten die rimpels opvullen. Je kunt bijvoorbeeld de beste dagcreme voor de oudere huid gebruiken. Lees dit artikel om de beste dagcreme voor de oudere huid te vinden!

Beste dagcreme voor de oudere huid van 2024

Ben je reeds op zoek gegaan naar de beste dagcreme voor de oudere huid? Dan is het belangrijk dat je let op diverse zaken. Zo kun je nagaan hoe het middeltje precies werkt. Vaak geven de actieve bestanddelen aan waar het middeltje op focust. De ene crème is bijvoorbeeld gericht op het verstevigen van de huid. Daarentegen kun je kiezen voor een crème die fijne lijntjes en rimpels tegengaat. Aan de hand van jouw behoefte kies je een geschikte crème uit. Wij willen je graag helpen om het ideale middeltje uit te kiezen. Daarom zijn we nagegaan welke middeltjes voor de oudere huid momenteel het beste verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. In dit artikel lees je over deze vijf super middeltjes. Nadat je ze met elkaar hebt vergeleken, kun je zelf de beste dagcreme voor de oudere huid uitkiezen.

1. Olaz Total Effects – 7in1 Anti-Veroudering SPF15 – Dagcrème

Ben je op zoek naar de beste dagcreme voor de oudere huid? Dan zijn er specifieke factoren waar je rekening mee kunt houden. Is het voor jou bijvoorbeeld belangrijk dat de crème bijdraagt aan een stralende, jong uitziende huid? Dan kun je kiezen voor de Olaz Total Effects – 7in1 Anti-Veroudering SPF15 – Dagcrème. Deze crème heeft een geweldige werking, waarbij hij zeven tekenen van veroudering bestrijdt. Wil je er meer over weten? Dan verwijzen we je naar de uitgebreide recensie in het artikel over de beste anti rimpel crème.

Olaz Total Effects - 7in1 Anti-Veroudering SPF15 - Dagcrème

Eigenschappen van de Olaz Total Effects – 7in1 Anti-Veroudering SPF15 – Dagcrème:

 • Je krijgt weer een stralende, jong uitziende huid door dit middeltje te gebruiken.
 • De verpakking bevat 50 ml crème, die verrijkt is met niacinamide en antioxidanten.
 • Hij heeft een niet-vettige, snel absorberende formule die de huidporiën niet verstopt.
 • UVA/UVB-bescherming wordt geboden dankzij het breed spectrum SPF 15 in de crème.
 • Om het natuurlijke vernieuwingsproces van het huidoppervlak te verbeteren, exfolieert hij de huid.

2. Biodermal Anti Age Dagcreme 40+ – Dagcrème tegen huidveroudering – SPF15

Na het lezen van de inleiding, weet je dat je huid op den duur haar elasticiteit en veerkracht verliest. Hierdoor ontstaan er rimpels. Dit alles gebeurt meestal rond het veertigste levensjaar. Bereik je deze leeftijd en wil je daarom de beste dagcreme voor de oudere huid aanbrengen? Moet jouw ideale crème bovendien een verslapte huid van je hals en gezicht intensief verstevigen? Dan raden we de Biodermal Anti Age Dagcreme 40+ – Dagcrème tegen huidveroudering – SPF15 aan. Dit middeltje verstevigt niet alleen de huid van je hals en gezicht intensief. Hij zorgt er ook voor dat de huid meer volume krijgt. Hierdoor wordt er gezorgd voor een zichtbaar verstevigend effect. Zelfs bestaande rimpels worden geëgaliseerd. Hierdoor oogt je huid mooier en strakker en voelt het gladder aan. De SPF 15 in dit middeltje beschermt je huid teven UVA- en UVB-straling.

Biodermal Anti Age Dagcreme 40+ - Dagcrème tegen huidveroudering - SPF15

Eigenschappen van de Biodermal Anti Age Dagcreme 40+ – Dagcrème tegen huidveroudering – SPF15:

 • Door deze crème te gebruiken, versterk je de huidbarrière.
 • Hij beschermt je tegen huidveroudering, waardoor je er jonger uitziet.
 • De zichtbaarheid van fijne lijntjes wordt door dit middeltje verminderd.
 • Dit middeltje in een verpakking van 50 ml is dermatologisch getest en is pH huidneutraal.

3. L’Oréal Paris Skin Expert Revitalift Laser X3 anti-rimpel dagcrème SPF 20

Heb je last van rimpels of een huid die niet meer egaal is? Dat zijn waarschijnlijk tekenen van een ouder wordende huid. Wil je daarom deze verschijnselen tegengaan door de beste dagcreme voor de oudere huid te gebruiken? Dan raden wij de L’Oréal Paris Skin Expert Revitalift Laser X3 anti-rimpel dagcrème SPF 20 aan. Dit middeltje is perfect voor jou, omdat hij een hoge concentratie van diverse actieve bestanddelen bevat. Denk hierbij aan LHA en Pro-Xylaan. Deze bestanddelen hebben een drievoudige werking tegen de veroudering van je huid. Zo corrigeert de crème de rimpels. Ook zorgt het ervoor dat de huid geëgaliseerd wordt. Hieronder versta je dat de huid voller gemaakt wordt en de teint geëgaliseerd wordt. Tot slot beschermt de crème, die verrijkt is met adenosine en Hyaluronzuur, de huid tegen UVA en UVB. Dit product voor vrouwen vanaf 40 jaar gaat verschijnselen van een verouderde huid tegen.

L’Oréal Paris Skin Expert Revitalift Laser X3 anti-rimpel dagcrème SPF 20 voor de oudere huid

Eigenschappen van de L’Oréal Paris Skin Expert Revitalift Laser X3 anti-rimpel dagcrème SPF 20:

 • Als je dit product gebruikt, wordt je teint geëgaliseerd en verbeterd.
 • Zijn actieve bestanddelen hebben sterke anti-rimpel eigenschappen.
 • Het product in een verpakking van 50 ml is aanbevolen voor vrouwen vanaf 40 jaar.
 • De SPF 20 bescherming helpt om UV geïnduceerde huidverkleuringen te voorkomen.
 • Door deze crème te gebruiken versterk je de huid, waardoor deze steviger aanvoelt en voller is.

4. Garnier Skin Naturals UltraLift SPF 15 Dagcrème – 50 ml – Anti Rimpel

Een van de redenen waarom een ouder wordende huid er minder mooi uitziet, is omdat de cel-vernieuwing minder snel verloopt. Is de beste dagcreme voor de oudere huid volgens jou daarom een variant die cel-vernieuwing stimuleert? Dan kennen wij het perfecte middeltje voor jou. Namelijk de Garnier Skin Naturals UltraLift SPF 15 Dagcrème – 50 ml – Anti Rimpel. Dit middeltje is zeer uniek, omdat hij deel uitmaakt van de nieuwe generatie anti-veroudering verzorging. De crème is namelijk verrijkt met vernieuwende plantcellen, die gecombineerd zijn met een UVA/UVB SPF 15 bescherming. Hierdoor zorgt hij voor een complete aanpak tegen veroudering na slechts 14 dagen regelmatig gebruik. Wil je precies weten wat de crème doet? Hij beschermt de huid tegen UVA/UVB om huidveroudering tegen te gaan. Daarnaast stimuleert hij cel-vernieuwing. De crème heeft bovendien een zachte textuur voor veerkracht, hydratatie en comfort.

Garnier Skin Naturals UltraLift SPF 15 Dagcrème - 50 ml - Anti Rimpel voor de oudere huid

Eigenschappen van de Garnier Skin Naturals UltraLift SPF 15 Dagcrème – 50 ml – Anti Rimpel:

 • Hij maakt de huid gladder en vermindert zichtbaar de rimpels.
 • De aanbevolen leeftijd voor gebruik is tussen de 35 en 55 jaar.
 • Dit product is dermatologisch getest en is geschikt voor elk huidtype.
 • Aangezien de huid geëgaliseerd en verhelderd wordt, ga je weer stralen.
 • Pigmentvlekken worden voorkomen en zichtbaar verminderd door deze creme.
 • Door dit middeltje in een 50 ml verpakking te gebruiken, verstevig en versterk je je huid.

5. NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30

Ouderdomsverschijnselen kunnen bij iedereen op een andere manier tot uiting komen. Daarom is het belangrijk om na te gaan welke werking voor jou belangrijk is. Aan de hand daarvan kun je jouw beste dagcreme voor de oudere huid uitkiezen. Is het voor jou belangrijk dat de crème fijne lijntjes en rimpels effectief bestrijdt? Moet hij bovendien zorgen voor een voelbaar stevigere huid? Dan kies je voor de NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30. Deze crème heeft een effectieve werking waarbij rimpels en fijne lijntjes effectief worden bestreden. Daarnaast helpen de SPF 30 en UVA/UVB bescherming om het ontstaan van nieuwe rimpels te voorkomen. Lees meer over dit product in het artikel over de beste anti rimpel crème.

NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 voor de oudere huid

Eigenschappen van de NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30:

 • Hij maakt je huid voelbaar steviger.
 • De crème vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels.
 • Als je hem hebt aangebracht, voedt hij je huid 24 uur lang intensief.
 • In de verpakking zit er 50 ml van dit huidvriendelijke dermatologisch goedgekeurde middeltje.
 • Dit middeltje heeft een anti-rimpel, hydraterende, verstevigende, zon-beschermende en energie-gevende werking.

Sanne Janssen

Als hoofdredacteur stuur ik dagelijks onze team van specialisten aan om uitgebreide koopgidsen te produceren die jou ondersteunen bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Mijn doel is om jou te voorzien van waardevolle informatie waarmee je tijd en geld bespaart bij het vinden van de best mogelijke aankoop.