Vind hier de beste airfloss van 2024. Vergelijk de top 5!

Beste airfloss

Als je naar de tandarts gaat voor een check-up, wordt er meestal tandsteen en tandplak verwijderd. Dit gebeurt ook wanneer je je tanden elke dag, twee keer per dag poetst.

Afbeelding
Product
Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07 - Spuitkoppen voor tussen de tanden
Voor degenen die niet consequent flossen, is de AirFloss Pro-spuitkop de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. Philips AirFloss kan worden gebruikt in combinatie met (mond)water en is voorzien van een unieke technologie die gebruikmaakt van lucht en microdruppels om tandplak te... Meer bij Bol.com »

Philips Sonicare Airfloss Ultra Nozzle HX8032 - 2 stuks
Voor degenen die niet consequent flossen, is de AirFloss Pro-spuitkop de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. Philips AirFloss kan worden gebruikt in combinatie met (mond)water en is voorzien van een unieke technologie die gebruikmaakt van lucht en microdruppels om tandplak te... Meer bij Bol.com »

Philips Sonicare Airfloss Ultra Nozzle HX8032 - 3 x 2 stuks - Voordeelverpakking
Voor degenen die niet consequent flossen, is de AirFloss Pro-spuitkop de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. Philips AirFloss kan worden gebruikt in combinatie met (mond)water en is voorzien van een unieke technologie die gebruikmaakt van lucht en microdruppels om tandplak te... Meer bij Bol.com »

Hoe komt het dan dat er tandplak en tandsteen ontstaat? Onze tandenborstels kunnen niet alle plekken in onze mond optimaal bereiken. Daardoor kunnen bacteriën tussen onze tanden of op de verre kiezen tandplak en tandsteen creëren. Je kunt dit fenomeen voorkomen door dagelijks te flossen. Echter, velen van ons vinden flossen maar niets. Daarom zijn er elektrische flosapparaten, monddouches oftewel airfloss apparaten ontwikkeld. Met zo’n apparaat verwijder je vuil en tandplak op de moeilijk bereikbare plekken in je mond. Denk maar aan tussen je tanden en kiezen. Je voorkomt hiermee gaatjes en ontstoken tandvlees. Zoek je naar de beste airfloss voor jouw behoeften? Wij helpen je op weg. Lees dus gauw dit artikel en kies jouw beste airfloss uit!

Beste airfloss van 2024

Tegenwoordig maken veel personen die niet van flossen houden, gebruik van een elektrisch flosapparaat. Wist je dat er verschillende soorten flosapparaten zijn? Bepaalde varianten spoelen door middel van luchtdruk water tussen je tanden door. Dit zijn voornamelijk de varianten van merken zoals Oral-B en Waterpik. Je kunt echter ook kiezen voor de varianten die gebruik maken van water- en luchtbelletjes. Deze varianten, voornamelijk van het merk Philips, worden ook wel airfloss apparaten genoemd. Over het algemeen zijn deze laatste elektrische flosapparaten draadloos te gebruiken. Doordat er verschillende flosapparaten zijn, kan het moeilijk zijn om de beste airfloss voor jouw behoeften uit te kiezen. Wij willen je zoektocht daarom vereenvoudigen. In het kader hiervan zijn we nagegaan welke varianten momenteel het best verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. Lees dus gauw dit artikel over deze top 5 en kies jouw beste airfloss vandaag nog uit!

1. Philips Sonicare Airfloss HX8211/02

Flos je je tanden niet regelmatig? Dan kun je last krijgen van tandplak en tandsteen. Bovendien kan het gevolg van een onvolledige reiniging van je gebit zijn dat je een slechte adem krijgt. Om dit alles te voorkomen kies je voor een elektrisch flosapparaat. Moet de beste airfloss voor jou een variant zijn die gebruikt kan worden in combinatie met mondwater? Dan kun je kiezen voor de Philips Sonicare Airfloss HX8211/02. Dit is voor jou wellicht de beste airfloss. Hij vormt namelijk een eenvoudige oplossing om effectief tussen de tanden te reinigen. Bovendien kun je dit apparaat in combinatie met (mond)water gebruiken. Misschien wil je graag weten op basis van welke technologie dit apparaat werkt. Dit flosapparaat werkt op basis van een speciale technologie. Deze technologie gebruikt lucht en microdruppels om tandplak te verwijderen op moeilijk bereikbare plekken.

Philips Sonicare Airfloss HX8211/02

Eigenschappen van de Philips Sonicare Airfloss HX8211/02:

 • In slechts 30 seconden kun je je hele mond reinigen met dit apparaat.
 • Door hiermee te flossen help je om gaatjes tussen de tanden te voorkomen.
 • Houd er rekening mee dat dit elektrisch flosapparaat niet geschikt is voor melkgebitjes.
 • Je kunt tot vijf keer meer tandplak verwijderen met dit apparaat dan wanneer je alleen je tanden zou poetsen.

2. Philips Sonicare Healthy White HX8271/20 – Elektrische tandenborstel met Airfloss

Heb je de vorige recensie en de inleiding gelezen? Dan heb je gezien dat je niet alleen een tandenborstel nodig hebt om je gebit optimaal te reinigen. Tegelijkertijd kun je ook niet alleen een flosapparaat gebruiken om je gebit te reinigen. Is daarom de beste airfloss voor jou een elektrisch flosapparaat dat met een elektrische tandenborstel wordt geleverd? Kies dan voor de Philips Sonicare Healthy White HX8271/20 – Elektrische tandenborstel met Airfloss. Dit is een set bestaande uit een elektrische tandenborstel en een elektrisch flosapparaat. Door dagelijks je gebit te reinigen met dit pakket zorg je voor een complete mondverzorging. Hierdoor krijgen je tanden hun natuurlijke witheid terug. Bovendien kun je gaatjes in de tanden voorkomen, want je verwijdert tandplak optimaal. Je hoeft niet eens veel tijd te besteden aan het reinigen van je gebit. Slechts twee minuten tandenpoetsen en ongeveer 30 seconden flossen is al voldoende!

Philips Sonicare Healthy White HX8271/20 - Elektrische tandenborstel met Airfloss

Eigenschappen van de Philips Sonicare Healthy White HX8271/20 – Elektrische tandenborstel met Airfloss:

 • In deze set vind je een elektrische tandenborstel én een flosapparaat.
 • Je helpt gaatjes te voorkomen door optimaal tandplak tussen de tanden te verwijderen.
 • Door dagelijks te poetsen met deze tandenborstel krijgen je tanden hun natuurlijke witheid terug.
 • De tandenborstel is voorzien van een timer zodat je genoeg tijd besteed aan het reinigen van je gebit.

3. Bella Pure Sonicare Airfloss Ultra

In de inleiding van dit artikel hebben we je verteld dat er verschillende soorten elektrische flosapparaten zijn. De varianten met de naam airfloss zijn voornamelijk producten van het merk Philips. Is jouw beste airfloss echter een variant van een ander merk, die je gebit sterk en gezond houdt? Dan raden we de Bella Pure Sonicare Airfloss Ultra aan. Dit apparaat is een elektrische waterflosser, die je gebit sterk en gezond houdt. Hij zorgt ervoor dat 99,9% van alle voedselresten en tandplak wordt verwijderd. Dit doet hij met een druk van 2,1 tot 7,5 Bar per minuut. Je kunt dit product ook goed gebruiken als je beugelt! Het prettige van dit model is bovendien dat je de flosser veilig onder de douche kunt gebruiken. Hij is immers IPX7 waterproof. Heb je het apparaat volledig opgeladen via USB of een stopcontact? Dan kun je er tot 30 dagen zorgeloos gebruik van maken.

Bella Pure Sonicare Air floss Ultra

Eigenschappen van de Bella Pure Sonicare Airfloss Ultra:

 • Zelfs als je beugels hebt, kun je er veilig gebruik van maken.
 • Dit apparaat is veilig onder de douche te gebruiken, want hij is IPX7 waterproof.
 • Net als bij een elektrische tandenborstel kun je de mondstukjes van deze waterflosser verwisselen.
 • Hij beschikt over 3 schoonmaakstanden, een geheugenfunctie en een waterreservoir van 230 milliliter.

4. Philips HX8032/07 AF-PRO/Ultra Nozzles Silver

Misschien heb je al een handig elektrisch flosapparaat in huis, maar is het nu tijd om het mondstuk te vervangen. Je gebruikt een dergelijk mondstuk namelijk zo’n zes maanden, waarna het vervangen moet worden. Zoek je daarom niet naar de beste airfloss, maar wel het beste mondstuk voor een dergelijk apparaat? Dan kun je de Philips HX8032/07 AF-PRO/Ultra Nozzles Silver kopen. Je bevestigt dit mondstuk op jouw flosapparaat. Vervolgens kun je met deze pro-spuitkop gemakkelijk tussen je tanden reinigen. Het reinigen van je gebit kun je doen met water of met mondwater. Bovendien zorgt het dagelijks reinigen van je gebit ervoor dat je in slechts 2 weken gezonder tandvlees hebt. Het Philips flosapparaat is immers ontwikkeld voor onregelmatige flossers. Wanneer je echter aan de slag gaat met een elektrisch flosapparaat, begin je te genieten van de floservaring. Is dit product het beste airfloss mondstuk voor jou?

Philips HX8032/07 AF-PRO Ultra Nozzles Silver

Eigenschappen van de Philips HX8032/07 AF-PRO/Ultra Nozzles Silver:

 • Voor de juiste plaatsing heeft het mondstuk een handige geleidetip.
 • Met dit speciale mondstuk kun je moeilijk bereikbare plekken eenvoudig bereiken.
 • Er worden 2 spuitkoppen geleverd, dus je gebruikt één en houdt de andere als reserve.
 • Door hiermee aan de slag te gaan, kun je op een eenvoudige manier tussen je tanden reinigen.

5. Philips Sonicare AirFloss HX8233/02

Je hebt intussen gezien waarom de elektrische flosapparaten zo populair zijn. Met deze apparaten kun je namelijk op een gemakkelijke manier tussen de tanden reinigen. Het reinigen van je gebit duurt bovendien niet eens lang als je met zo’n apparaat aan de slag gaat. In slechts 30 seconden reinig je je gebit optimaal. Ook verbeter je met deze apparaten je mondhygiëne. Ben je op zoek naar de beste airfloss die geleverd wordt met 2 spuitkoppen, zodat je een reserve spuitkop hebt? Dan kun je kiezen voor de Philips Sonicare AirFloss HX8233/02. Dit apparaat werkt op basis van lucht en microdruppels. Hij verwijdert bovendien tandplak op plekken waar je tandenborstel niet bij kan. Als je deze gebruiksvriendelijke variant koopt, dan krijg je er meteen 2 spuitkoppen bij. Je hoeft dus gedurende ongeveer een jaar geen extra spuitkoppen te kopen. Is dit model daarom de beste airfloss voor jou?

Philips Sonicare Air Floss HX8233/02

Eigenschappen van de Philips Sonicare AirFloss HX8233/02:

 • Je verbetert met dit gebruiksvriendelijke apparaat de mondhygiëne.
 • Met dit apparaat kun je je hele mond in slechts 30 seconden reinigen.
 • Bij aankoop van dit product krijg je er twee spuitkoppen en een spuitkophouder bij.
 • Er is gezorgd voor een slanke, gebogen spuitkop die het gemakkelijk maakt om het apparaat correct te plaatsen.

Sanne Janssen

Als hoofdredacteur stuur ik dagelijks onze team van specialisten aan om uitgebreide koopgidsen te produceren die jou ondersteunen bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Mijn doel is om jou te voorzien van waardevolle informatie waarmee je tijd en geld bespaart bij het vinden van de best mogelijke aankoop.