Beste mini cirkelzaag van 2023 – November Update

mini cirkelzaag

Een mini-cirkelzaag is een klein, draagbaar elektrisch gereedschap dat wordt gebruikt voor het zagen van hout. Het is speciaal ontworpen om precieze en nauwkeurige sneden te maken in zowel grote als kleine stukken hout. Het is handig omdat het een compact formaat heeft en gemakkelijk te verplaatsen is, waardoor het perfect is voor klussen op locatie en voor gebruik in kleinere werkruimtes.

Afbeelding
Product
Hyundai mini cirkelzaag 600W - Handcirkelzaag Ø85mm  - Afkortzaag - Invalzaag - Met Geleiderail - Incl. 3x zaagblad
Deze Hyundai mini cirkelzaag is een multifunctionele handcirkelzaag en te gebruiken als invalzaag en afkortzaag. Zeer nauwkeurige zaagwerkzaamheden? Deze precisie cirkelzaag zaagt zeer exact door aluminium, laminaat, kunststof en tegels met behulp van het juiste, meegeleverde zaagblad. Door het comp... Meer bij Bol.com »

Powerplus POWX1365MB Invalzaag - 600W - Ø89mm - Incl. laser, stofafzuiging, 3 invalzaagbladen en verstekbak
Nauwkeurig recht zagen, zowel dwars als in de lengte, inval of verstek zagen, het is allemaal mogelijk met deze multifunctionele cirkelzaag. Waar is deze invalzaag voor geschikt? Deze cirkelzaag leent zich perfect voor de kleinere en gedetailleerde zaagklussen. Zoals het op maat zagen van kozijnen... Meer bij Bol.com »

FERM Precisie Cirkelzaag 500W – Variabele snelheid - Incl. geleiderails, 3 zaagbladen en opbergkoffer
Met deze krachtige en compacte FERM 500W precisie cirkelzaag is geen klus te gek! De machine wordt geleverd met een set van twee geleiderails met een totale lengte van 700mm. Zaag door vrijwel ieder materiaal met de drie meegeleverde zaagbladen met een diameter van 85mm en de variabel instelbare sne... Meer bij Bol.com »

VONROC Mini cirkelzaag / invalzaag 500W - Ø85mm – Met geleiderail – Variabele snelheid - Incl. 3 zaagbladen
VONROC Mini cirkelzaag / invalzaag voor de kleinere, precieze zaagklussen voor het op maat zagen van verschillende materialen Met deze mini cirkelzaag van VONROC is geen precisie klus je meer te gek. De machine wordt geleverd inclusief een 2-delige set geleiderails met een totale lengte van 100cm. ... Meer bij Bol.com »

FERM Invalzaag 500W variabele snelheden - incl. 3 zaagbladen en opbergkoffer
Deze krachtige en compacte FERM CSM1043 Precisie cirkelzaag is de enige precisie zaag in zijn klasse met variabele snelheid. Deze multifunctionele zaag is onder andere te gebruiken als afkortzaag maar ook als invalzaag. De CSM1043 is geschikt voor vele zaagklussen. Denk hierbij aan: Het bewerken v... Meer bij Bol.com »

Bosch Professional GKS12V-LI Cirkelzaag - Zaagdiepte 26.5 mm - Zonder 12V accu en lader
Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het ... Meer bij Bol.com »

Makita HS301DZ Cirkelzaag - Losse body - 10.8V Li-Ion Accu - 85mm
Standaard meegeleverd: Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader! 1x Inbussleutel 1x Adapter voor stofafzuiging 1x Zaagblad - 85mm Bijzondere kenmerken: Praktische topmachine voor fijne, kleine bewerkingen. Geschikt voor het zagen van laminaat, plinten en lambrisering tot... Meer bij Bol.com »

BLACK+DECKER BES510K-QW Mini cirkelzaag - 400W - 85mm zaagdiepte - incl. accessoires en koffer
De BLACK+DECKER BES510K-QW 85mm mini cirkelzaag is ideaal voor de fijnere zaagklussen zoals het verzagen van plinten. Dankzij de 2 handgrepen en intuïtieve schakelaar heb je betere controle en veiligheid tijdens het gebruik. De krachtige 400W motor en 3600 t.p.m. zorgen voor veelzijdige zaagprestat... Meer bij Bol.com »

Powerplus POWE30040 Invalzaag - 500W - Ø85mm - Incl. parallelgeleider en 24T invalzaagblad hout
Deze compacte en lichte 500W mini-invalzaag ligt dankzij zijn ontwerp goed in de hand en is geschikt om in hout, kunststof, aluminium, steen of tegels te snijden. Het eenvoudig te gebruiken toestel kan bovendien met één hand bediend worden. Je kan de snijhoek en diepte zelf bepalen. Dankzij de p... Meer bij Bol.com »

Bosch Professional GKS 12V-26 Cirkelzaag - Met 2x 12V accu en lader - in L-Boxx
Technische gegevensOnbelast toerental 1.400 min-1 Zaagblad-Ø 85 mm Zaagbladborings-Ø 15 mm Accucapaciteit 2,5 Ah Gewicht incl. accu 1,4 kg Accuspanning 12 V LeveringsomvangAfzuigadapterBinnenzeskantsleutel1/2 L-BOXX-inlay voor machine 1 600 A00 2WUL-BOXX 136 1 600 A00 1RR1/2 L-BOXX-inlay voor opla... Meer bij Bol.com »

Bekijk ook onze andere artikelen om de beste zaag naar keuze te vinden:
Beste afkortzaag
Beste decoupeerzaag
Beste zaagtafel
Beste reciprozaag
Beste invalzaag
Beste lintzaag
Beste figuurzaagmachine
Beste cirkelzaag
Beste cirkelzaag met geleiderail

Sanne Janssen

Als hoofdredacteur stuur ik dagelijks onze team van specialisten aan om uitgebreide koopgidsen te produceren die jou ondersteunen bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Mijn doel is om jou te voorzien van waardevolle informatie waarmee je tijd en geld bespaart bij het vinden van de best mogelijke aankoop.