Beste lintzaag van 2023 – September Update

lintzaag

Een lintzaag is een elektrisch gereedschap dat wordt gebruikt voor het zagen van hout. Het is voorzien van een lint met tanden dat door een ronddraaiende motor wordt aangedreven. Het is handig omdat het snel en efficiënt zagen mogelijk maakt, zelfs voor grotere stukken hout en het heeft veel verstellingen voor veel soorten zaagwerk.

Afbeelding
Product
Metabo Lintzaagmachine BAS 261 Precision
Standaard meegeleverd 1x A6 universeel zaaglint1x Parallelgeleider1x Haakse geleider1x Afzuigadapter (voor Ø 44, 58, 100 mm) Bijzondere kenmerken Hoge precisie en stabiliteit voor professionele toepassingenStille inductiemotor, onderhoudsvrij en robuustHerstartbeveiliging: voorkomt per ongeluk star... Meer bij Bol.com »

Scheppach HBS30 Lintzaag - 350W - 1400mm
Bijzondere kenmerken De HBS30 Lintzaag van Scheppach is een betrouwbare lintzaag voor de veeleisende klusser & hobbyist. De zaag is voorzien van een aluminium tafel en is tot 45° draaibaar. De uit- en aanschakelaar is eenvoudig te bereiken en snel te bedienen. De zaagmachine kan aangesloten worden ... Meer bij Bol.com »

Einhell Lintzaag TC-SB 200/1  (250 W - max. maaihoogte 80 mm - diameter zuigaansluiting 36 mm - riphek - schuifstok)
Einhell Elektrische Lintzaag TC-SB 200/1 De Einhell TC-SB 200/1 Lintzaag is een krachtige machine, die je helpt bij het maken van zeer precieze zaagsneden tijdens klussen in huis, garage of op een werkplaats. Met de verschillende hulpmiddelen op deze machine is het mogelijk om zeer precieze zaagsned... Meer bij Bol.com »

Powerplus POWX180 Lintzaag - 350 W
Of u nu meubels wenst te maken, modelbouwer bent of zich voor de betere toepassingen interesseert, met deze Powerplus lintzaag zit u goed! Beschikt over hoog- waardige parallelgeleiders waardoor elk werk zuiver en precies lukt. De veiligheidsschakelaar en snel- ontgrendelingshendel zorgt niet alleen... Meer bij Bol.com »

Scheppach BASA1 Lintzaagmachine - 300W
Bijzondere kenmerken De Basa1 is één van de meest innovatieve lintzaagmachines op de markt. De Basa-serie heeft verschillende prijzen gewonnen met zijn unieke kenmerken. Op het eerste gezicht ziet men meteen dat het apparaat van hoge klasse is. Een betere lintzaagmachine dan de Basa1 is er bijna... Meer bij Bol.com »

Proxxon Micromot MBS 240/E Tafel-lintzaag 230 V 85 W Zaagbladlengte 1065 mm
Proxxon Micromot MBS 240/E Tafel-lintzaag 230 V 85 W Zaagbladlengte 1065 mm Voor perfect afkorten van staal, non-ferro metalen, hout en kunststof. Ook geschikt voor het afkorten van glas en keramische materialen. Features Hoofdbehuizing van massief, geribbeld, spuitgegoten aluminium Aluminium ... Meer bij Bol.com »

Güde Lintzaag GBS200 - 250W
De Güde lintzaag GBS200 kan alles. De zaag gaat door dik en dun hout, kan zagen in een hoek en in bochten. Hierdoor is geen klus meer te veel voor jou. De GBS 200 lintzaag is een tafelmodel dus dient geplaatst te worden op een werkbank. De zaag is tot 45° draaibaar en het tafelblad is gemaakt van... Meer bij Bol.com »

200 mm. Houtlintzaagmachine met Uitschuifbare en Kantelbare Zaagtafel
ProductomschrijvingDe 200mm houtlintzaagmachine is bedoelt voor het maken van langs- en dwarssnedes op hout of houtachtige materialen. Voor het zagen van de ronde materialen moet u geschikte hulpmiddelen gebruiken.Technische gegevensGeschatte spanning 230-240V/50HzGeschatte ingangsvermogen 250... Meer bij Bol.com »

Holzmann HBS230HQ Tafel-lintzaag 300 W 1575 mm
Deze Holzmann lintzaag is niet alleen van zeer goede kwaliteit, de lintzaag is ook nog een zeer makkelijk te verplaatsen door zijn compacte en licht gewicht ontwerp en het handige handvat. Technische specificaties: Vermogen: 300 Watt Bandsnelheid: 635 m/min Voeding: 230 V Zaagblad lengte: 1575 m... Meer bij Bol.com »

Bekijk ook onze andere artikelen om de beste zaag naar keuze te vinden:
Beste afkortzaag
Beste decoupeerzaag
Beste zaagtafel
Beste reciprozaag
Beste invalzaag
Beste figuurzaagmachine
Beste cirkelzaag
Beste mini-cirkelzaag
Beste cirkelzaag met geleiderail

Sanne Janssen

Als hoofdredacteur stuur ik dagelijks onze team van specialisten aan om uitgebreide koopgidsen te produceren die jou ondersteunen bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Mijn doel is om jou te voorzien van waardevolle informatie waarmee je tijd en geld bespaart bij het vinden van de best mogelijke aankoop.